Du er her:min barsel»Nyheder»Vind en startpakke med 13 basisdele fra JOHA
tirsdag, 14 januar 2014

Vind en startpakke med 13 basisdele fra JOHA

Skrevet af 

Kender du Svanebutikken.dk? Hvis ikke, vil jeg foreslå dig, at kigge et smut forbi.

Svanebutikken.dk er en personlig butik med holdning. Holdningen er, at det sagtens kan lade sig gøre at skåne børn for skadelige tekstilstoffer, uden at skulle vælge en 100% økologisk garderobe. Hos Svanebutikken.dk er der istedet fokus på, at finde de bedste alternativer til det inderste lag tøj, som gerne må være produceret med størst mulig omtanke for dit barn og miljøet.

Svanebutikken.dk lægger også vægt på, at sortimentet er så bredt, at du som kunde frit kan vælge hvor økologiske dine varer skal være. 

Hos Svanebutikken.dk kan du finde alt ligefra huer og heldragter til ammepuder og sengetøj. Her er mærker fra HJORTH, JOHA, Smallstuff og Hollys.

Følg evt. Svanebutikken.dk på facebook, og tilmeld dig nyhedsbrevet for at modtage gode tilbud.

Lige nu har du chancen for at vinde en basis babystartpakke i str. 50 eller 60 til en værdi af kr. 999,- Babystartpakken indeholder :

 

3 stk. langærmede Joha bodystockings
2 stk. wrap-around bodystockings med lange ærmer. 
2 stk. Joha babyhuer med bindebånd. 
1 stk. heldragt. med lynlås og trykknap. 
1 stk. Joha leggings. 
1 stk. Joha basis bluse. 
3 stk. MP babystrømper

Det danske mærke Joha, er et af Skandinavisens førende mærker indenfor undertøj, nattøj og uldartikler, og er kendt for at producere tøj i kompromisløs kvalitet. Alt er testet og produceret i slidstærke og miljørigtige materialer, Pakkens indhold er af 100% bomuld og mærket med EU miljømærket. 

Det du skal gøre for at deltage, er at svare på følgende spørgsmål:

Svanebutikken har flere køredragter, både i uld og bomuld.
Hvilket mærke er de fra?

Skriv en mail med dit svar til konkurrence@min-barsel.dk med dit navn, din adresse og dit telefonnummer, inden den 23.10. 2013.

Held og lykke!