Du er her:min barsel»Nyheder»Kom til foredrag med småbørnsforsker Ole Henrik Hansen
torsdag, 15 august 2013

Kom til foredrag med småbørnsforsker Ole Henrik Hansen

Skrevet af 

Kan du huske et par år tilbage, hvor småbørnsforsker Ole Henrik Hansen kom gevaldigt i vælten med sit ph.d forsvar, da han påberåbte sig opmærksomhed omkring kvaliteten af den pædagogiske praksis i vuggestuerne? Hans ph.d afhandling "Stemmer i fællesskabet" trak fulde huse, da han i april i år forsvarede sit projekt.

Projektet trak fulde huse fordi Ole Henrik Hansen stillede skarpt på en samfunds- og institutionstendens, der berører stort set alle forældre (mere end 91 pct. af alle etårige passes i offentlige dagtilbud).

Det var chokerende for forældre pludselig at få nyheden om, hvordan det ser ud i mange institutioner, når forældrene har vinket farvel. Det var foruroligende at få sat tal på, hvor mange minutter der reelt er til hvert barn og utrygt at høre, at fri leg absolut ikke er fri leg for alle.

Ole Henrik Hansen modtog i år SAMFOS' Børnefamiliepris for sit mod til at åbne den offentlige debat for holdninger der er ubelejlige for det etablerede institutionssystem.

Min-Barsel.dk bragte dengang, i december 2010, følgende artikel om Ole Henrik Hansens studie:

http://min-barsel.dk/index.php/artikler/19-paedagogik/96-hvor-meget-tid-far-dit-barn

Er du interesseret i at høre mere fra småbørnsforsker Ole Henrik Hansen inviterer SAMFO dig til foredrag med ham den 19. august 2013 i Kulturhuset på Islands Brygge. Dørene åbnes 18.30. Foredraget hedder "Kærlighed og vuggestuer". Der vil blive talt om småbørn, deres mødre og om kærlighed. Aftenens ordstyrer er forfatter Jane Thoning Callesen, der netop har udgivet En blid start – for dig og dit barn.  Efter foredraget er der mulighed for at stille spørgsmål. 
 
Du kan købe bilet gennem Billetto her

 


 

Relaterede artikler