Min Barsel
Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere

Du er her:min barsel»Fødsel»Sexlivet under graviditeten
 
 

Sexlivet under graviditeten

Skrevet af 

Sex er et følsomt emne, som mange ikke har lyst til at tale med veninderne om. Alligevel oplever mange i forbindelse med den livsomvæltning det er, at gennemgå graviditet og fødsel, at spørgsmål om emnet kan trænge sig på.

Sex er en vigtig del af et parforhold, men når ingen af jer har prøvet at få børn før, hvordan finder I så ud af, om det I oplever i jeres sexliv under graviditeten er normalt eller problematisk?

- Er det egentligt farligt, hvis sex giver dig plukkeveer?
- Kan man komme til at prikke hul på fostervandet, hvis man får dybe stød op i skeden?
- Kan barnet i maven høre, at vi dyrker sex?

Du har måske ikke engang lyst til at spørge din jordemoder, for sex kan føles som et tabubelagt emne. Du kan mærke dine kinder blive varme og røde bare ved tanken om at skulle tale med andre om dit eget sexliv.

Derfor har jeg lavet denne video, hvor jeg fortæller dig lidt om sex under graviditeten.Skulle du alligevel have flere spørgsmål når du har set filmen, så er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg vil gerne hjælpe jer til at få en god graviditet.

Se mere på privatjordemoderkbh.dk

Stine Roswall

Stine Roswall er privatpraktiserende jordemoder og arbejder i Storkøbenhavn hvor hun tager hjem til gravide og vejleder dem i forhold til den forestående fødsel. Hun rådgiver også familier med de problematikker og spørgsmål der måtte komme til efter fødslen. 

Stine Roswall er aktiv på de sociale medier, hvor du blandt andet kan stille spørgsmål til hende hver onsdag på hendes facebookside Jordemoder Stine  

Herudover laver hun diverse videoer om graviditet og fødsel som du kan finde på hendes youtube kanal Stine Balle Roswall.

Hjemmeside: privatjordemoderkbh.dkHERUNDER FINDER DU DIN PRIVATE JORDEMODER, DIN DOULA, DIN SCANNINGSKLINIK M.M. - UANSET HVOR DU BOR I DANMARK.

PRIVAT JORDEMODER
DOULA
GRAVIDITETSSCANNING
FØDSELSFORBEREDELSE
EFTER FØDSEL

 
Cron Job Starts