Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Amning»Ammepude eller ikke?

Ammepude eller ikke?

Skrevet af 
annonce billede

Det er fantastisk at blive forælder, og det er mange mødre, der gerne selv vil amme sit barn. Det kan dog blive tungt i længden, og man kan have brug for aflastning. Skal man bruge en ammepude eller ikke?  

Fordele ved en ammepude 

Der er mange fordele ved at bruge en ammepude. Det er først og fremmest, en god pointe at du får lidt aflastning fra ammepuden. Babyen vokser fra dag til dag, og belastningen bliver dermed også gradvis større, på dig som skal holde ham eller hende over længere tid. Det er også rart at kunne nyde ammestunden, og ikke kun føle, at det skal overstås, fordi det er tungt eller stillingen er for ubehagelig i længden. Når man finder den helt rigtige ammepude, kan man aflastes betragteligt, og nemt finde den bedste stilling at amme i.  

En ammepude hjælper dig, med at sidde i en god stilling og aflaster den belastning, du får på dine skuldre og din ryg når du ammer.  

Hvordan finder jeg den bedste ammepude?  

Når du skal finde den bedste ammepude, er det en god ide at sikre sig, at materialet i ammepuden er fast nok, så du får god nok støtte. Man skal også sørge for, at det fyld der er i ammepuden, er formbart, så man nemt kan gøre det komfortabelt, også når man sidder lidt anderledes. Man sidder jo ikke helt ens hver gang. At finde en ammepude, der er god til din størrelse, er også vigtigt.  

Den bedste ammepude kan du finde ved at orientere dig i markedet. Det kan du for eksempel gøre, ved at finde en ammepude test, der du hurtigt kan få afklaret, hvilke der er de bedste ammepuder på markedet lige nu. Der kommer hele tiden nye og spændende ammepuder, og derfor er den du måske brugte i forrige svangerskab, ikke noget der fungerer lige så godt længere, og du kan med fordel opgradere til en, der er nyere og bedre.  

Skrevet af