Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

Du er her:min barsel»Tips Og Ideer»Ventetøj og børnetøj på abonnement
 
 

Ventetøj og børnetøj på abonnement

De fleste børnefamilier kender det. At købe babytøj som aldrig rigtig når at komme ud af skabet fordi ens spædbarn vokser hurtigere end bunkerne i skabet svinder. Men fortvivl ikke, for hos Vigga kan I bytte jeres babytøj i takt med barnets udvikling. 


Du har lige købt en masse lækkert tøj til din lille nyfødte, som du glæder dig til give guldklumpen på. I når at få brugt halvdelen ÉN GANG. I løbet af 14 dage er din baby vokset 2 størrelser og dermed, vokset ud af flere af sine nye sparkedragter til 200 kr stykket.

Og sådan fortsætter tøjkrigen flere måneder frem. Og det koster rigtig mange penge. Især hvis man går op i økologi og bæredygtighed.

Ifølge Miljøministeriet bruger en dansk børnefamilie hele 19.240 kr. på tøj og sko det første år af babys liv. Det er forholdvis mange penge, på tøj der ikke bliver brugt ret meget. Hvis du i stedet bruger VIGGA til at dække din basisgarderobe, viser beregningerne at du faktisk sparer over 13.000 kr. 

Konceptet er genialt: Du modtager en pakke med tøj der passer til jeres behov. Når den lille er vokset ud af det, sender I det retur, og I får en ny pakke med tøj tilsendt der passer i størrelsen, og sådan kan man fortsætte op til størrelse 92 (ca. 2 år)

Man sparer ret mange penge og slipper samtidigt for at skulle ud og finde tøj hver måned. Samtidigt er det i en god kvalitet og uden farlig kemi. Læs nærmere om de forskellige pakker

Udover babytøj, har Vigga.us også ventetøj til gravide som abonnement, du kan se et udvalg her

 

"VIGGA vil skabe et attraktivt alternativ til det meningsløse brug og smid væk samfund og etablere et tøjforbrug baseret på en forretningsmodel, der kommer både virksomhed, forbruger og miljø til gode."

vigga svensson
- Vigga Svensson, Medstifter af VIGGA.us

 

Udover du sparer tid og penge, gør du samtidigt noget godt vores allesammens miljø. Uafhængige miljøkonsulenter regnet sig frem til følgende ved brug af Vigga:

90% lavere forbrug af vand

72% lavere forbrug af bomuld

53% mindre CO2 udledning

 

Alt tøj fra Vigga er Gots certificeret eller Svanemærket, og tøj fra Patagonia® er fairtrade og/eller BlueSign certificeret.
Derudover bruger Vigga kun vaskeservice der er Svanemærket

Vigga.us har høstet mange anderkendelser rundt om i verdenen og har modtaget diverse awards for deres geniale koncept.

Det er blevet omtalt i TV2 og BBC har haft en kamerahold på besøg, for at lave en udsendelse omkring konceptet.

 

Du sparer penge og gør samtidigt noget virkeligt godt for miljøet og for dit barn, der slipper for en masse farlig kemi i sit tøj. 

Min-barsel.dk kan kun anbefale Vigga.us

Læs mere om Vigga.us og konceptet bag