Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Tips og ideer»Værd at overveje, når du skal på ferie med din baby

Værd at overveje, når du skal på ferie med din baby

Skrevet af 
annonce billede

Barsel, baby og ferie er normalt ikke noget, man forbinder med hinanden. Men faktisk kan en ferie med din udkårne og baby sagtens lade sig gøre, hvis man forinden indstiller sig på, at ferien bliver på babys betingelser. Selvfølgelig bliver ferien ikke det samme, som før I fik børn, da timevis i stegende sol, cocktails om aftenen og langsomme morgener ikke er aktiviteter, der hænger særlig godt sammen med en babyvenlig ferie. Der er nu også noget ret hyggeligt over at flytte babyboblen med sig til udlandet, så man for alvor kan nyde den nylige tresomhed.

 

Overvej hvordan I rejser

Med en lille baby kan det godt være stressende at rejse lange afstande, fordi man aldrig helt ved, hvordan reagerer på den pågældende rejse. En 10 timer lang flyvetur kan være ganske forfærdelig, hvis baby græder det meste af vejen, men det er aldrig til at vide forinden, om den lille guldklump kommer til at sove hele vejen igennem.

 

En ting man kan gøre er at flyve til et sted, der ikke er så langt væk. Dermed mindsker man risikoen for sure blikke fra medpassagerer, der er trætte af at høre på skrig og skrål på ottende time. En oplagt rejsedestination er Italien, da det er nemt at komme til og det tager ikke længe med fly. Når I når frem, kan I tage resten af transporten med bil fra en lokal biludlejning, hvilket du kan blive klogere på her.

 

Selvom ens baby sagtens kan blive sur over at skulle sidde i autostol, er det dog mindre stressende selv at skulle lægge øre til gråden, end hvis lyden skal deles med en masse irriterede fremmede. Lej en bil på ferien i Italien og oplev, hvor simpelt det kan være at rejse med en baby. Når I kører i bil er det også muligt, at en af jer sidder på bagsædet og holder baby med selskab for at mindske uro hos den mindste. Biludlejning i Italien behøver hverken være dyr eller besværlig, hvis man vælger det rigtige selskab, se mere her.

 

Tænk over hvordan I bor

Hvis I har været vant til at bo på lækre hoteller med all inclusive, da I rejste uden baby uden en form for biludlejning, skal I måske tænke jer om en ekstra gang, inden I booker et hotel som sædvanligt. I sidste ende er det rart at bo på et børnevenligt hotel, hvor det er let at komme til med barnevognen og hvor I ikke forstyrrer naboerne alt for meget, hvis baby skriger flere timer om natten. All inclusive kan være en fin løsning, men hav in mente at baby nok ikke gider sidde flere timer ved bordet for at nyde godt af buffeens lækkerier. Af den grund vil en biludlejning af en camper måske være løsningen, da du kan være og holde hvor end du ønsker, såfremt man kan sove i bilen. Med biludlejning i Italien, er der mange muligheder for at få fred og ro med billeje og kørsel oppe i bjergene.

 

God tur!

Skrevet af