Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Tips og ideer»Tips til børnenes sommerferie

Tips til børnenes sommerferie

Skrevet af 
annonce billede

Når man skal til at have det næste barn, så moren er gravid. Så er det vigtigt der også bliver gjort noget for hele familien. Der for skal man udnytte sommerferien. De fleste børn har en rigtig lang sommerferie på omkring 2 måneder, alt afhæng om de går i børnehave eller i skole. Det er dog ikke alle forældre, der har så lang ferie. De fleste voksne har nemlig kun omkring 2-3 ugers ferie, det er derfor godt at få brugt de uger på noget kvalitetstid med børnene. Derfor giver vi her tips, til hvad man kan lave med de små. Man kan for eksempel ordne det praktiske eller spise lidt lækkert på restaurant. Man kan også tage turen ned igennem Europa, og prøve nogle forlystelser i Tyskland og hoppe i poolen i Italien.

 

Bestil børnetøj fra stranden

Nu når sommeren er ved at nærme sig, så stiger temperaturerne, og de fleste vil hellere nyde vejret, udenfor ved at tage på stranden, og bade eller ved at få sol på en café i byen med en café latte eller en drink. Børnene vil også helst lege på stranden eller spille bold elle sjippe på villavejen. Derfor vil forældrene og barnet ikke bruge tiden på, at gå rundt i butikkerne og lede efter noget tøj til børnene, som de kan passe, og som de gerne vil gå i. Derfor er det meget nemmere at ligge på stranden, sammen med ens børn og så lige få set på hvad der er af tøj online, hvis der er noget der er interessant, så kan det bestilles, så det er hjemme hos forældre 1-2 dage efter. Der kan tøjet prøvet hjemme i stuen, eller på værelset og så hurtig returneres, hvis det ikke er den rette størrelse, eller den ikke ser så godt ud alligevel. Det sparer forældrene for rigtig meget bøvl i forhold til at gå rundt i butikker med børn, der ikke rigtig gider, og som heller bare vil være derhjemme og lege. Derfor kan du som forældrene købe dine børns tøj hos House Of Kids.

 

Bilferie i Europa

I kan også tage en lille tur i sommerhus, hvis I kender nogen som har sommerhus, eller i kan leje et sommerhus ved vandet. Der kan børnene lege oppe i klitterne eller hvis vandet er godt, kan man bade. I kan også vælge at rejse sydpå. Her er der mange destinationer, man kan tage til. En af mulighederne er at tage til Italien. I kan pakke bilen og tage turen ned igennem Europa, der kan i tage nogle stop, for eksempel ved den dansk/tyske grænse der kan i købe lidt slik og sodavand til turen. Dernæst kan I stoppe i en af de mange forlystelsesparker i Tyskland og prøve nogle af de sjove forlystelser for både børn og voksne. Hvis I alligevel skal på ferie, så kan lige så godt bestille slik og sodavand til turen ned igennem i Europa bestil 5 dage før på Netpris.

 

Lille hvalp til den lille famile

Det bedste at give sine børn er et kæledyr. Børn lærer rigtig meget om ansvar og omsorg ved at have et kæledyr. Dog er det forældrene der kommer til at passe kæledyret i sidste ende. Hunden er menneskets bedste ven, så det er en ven til hele familien. Hvis man skal have en hund, så er det vigtigt, at man tager nogle uger ud af kalenderen, mens hunden er hvalp, da den har brug for meget omsorg i denne del af livet ligesom en baby. Det er derfor vigtigt, at have foder klar når hunden skal hentes. Det er dog ikke normalt hundefoderhunden skal have, det er hvalpefoder som er bedst til hvalpen.

Restaurant med børnene for en gang skyld

Når I har fri i 2-3 uger, så kan ugerne hurtigt gå med, at man bliver derhjemme, og hygger derhjemme med film og slik. Derfor kan det nogle gange være en god idé, at tage ud og spise noget aftensmad, her ser i også nye omgivelser. Når man laver så mange arrangementer med børnene i sommerferie, så er det også helt okay at forkæle sig selv lidt som far. Det kan man gøre på flere forskellige måder, men hvis man gerne vil gøre noget ved sit ydre. Der kan man tage den nemme løsning at købe ens yndlingsparfumer, så man bliver ved med at dufte rigtig godt, man kan også pleje sit skæg, hvis man har en del af det. Hertil kan man købe skægshampoo og skægolie. Man kan også forkæle sig selv med flotte barberkoste hos made4men.dk

Tak for at du læste med. Jeg håber artiklen har været med til at inspirerer dig til, hvad I kan bruge jeres sommerferie på og forkæle jer selv.

Skrevet af HERUNDER FINDER DU DIN PRIVATE JORDEMODER, DIN DOULA, DIN SCANNINGSKLINIK M.M. - UANSET HVOR DU BOR I DANMARK.

PRIVAT JORDEMODER
DOULA
GRAVIDITETSSCANNING
FØDSELSFORBEREDELSE
EFTER FØDSEL