Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Tips og ideer»Tænk fremad: Sådan øger du dit barns sikkerhed

Tænk fremad: Sådan øger du dit barns sikkerhed

Skrevet af 
annonce billede

Som forældre er der mange ting der skal tages stilling til. Først og fremmest når barnet kommer til verden, men det er også en fordel at tænke fremad. Hvad skal du gøre når barnet bliver ældre? Det kan være noget nær umuligt at planlægge så langt frem, men i denne artikel giver vi dig lidt inspiration.

Sikkerhedsudstyr til bilen

Som forældre er det helt naturligt at vi igennem livet altid vil gøre hvad vi kan for at beskytte vores børn, og sørge for, at de er i sikkerhed. Dette kan gøres på mange måder, blandt andet ved at sørge for, at de har de rette former for sikkerhedsudstyr til forskellige situationer. F.eks. autostole til bilen når de er helt små. Senere når de bliver lidt ældre, så ønsker de måske at cykle i skole, men hvad hvis det er dårligt vejr, og du gerne vil køre dem, men stadigvæk have cyklen med? Så kan det være en fordel at investere i en cykelholder til bilen, og sådan en kan du finde på Bildeleshop.DK. Det kræver selvfølgelig også, at dit barn har en cykel, og hvis du er i fuld gang med at lede efter den rigtige cykel, så kan du finde nogle gode bud her: https://www.pricerunner.dk/cl/356/Cykler. Dét at skulle finde den rette cykel er helt essentielt for at både du og vigtigst af alt, dit barn kan føle sig sikker.

Hjælp dit barn med cyklen

En cykelholder er ganske nem at montere på bilen, og du kan snildt gøre det selv. Ønsker du at foretage dig andre gør-det-selv projekter med bilen, så kan du finde noget inspiration lige her: https://www.youtube.com/watch?v=M0LncfEXgO4. Det er vigtigt at børnesikre bilen, og det er der mange måder hvorpå du kan gøre. Som forældre skal bilen kunne holde til lidt af hvert, og det er netop derfor vi i den grad anbefaler en cykelholder, så du altid kan hjælpe dit barn med at transportere cyklen, i tilfælde af, at der skulle opstå bestemte situationer.

Skrevet af