Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Tips og ideer»Start børneopsparingen med smart investering

Start børneopsparingen med smart investering

Skrevet af 
annonce billede

Bitcoin og andre revolutionære teknologier er en solid fremtidsinvestering

 

Vi vil alle gerne give den bedste start på på livet til vores børn, og her spiller den økonomiske sikkerhed i fremtiden også en stor rolle. Mange har som 18-årige fået overdraget en børneopsparing, som stille og roligt gennem årene har groet sig større. Men den finansielle virkelighed er i dag ganske anderledes - det viser sig faktisk, at lader man blot pengene stå passivt på en opsparingskonto, vil inflation, gebyrer og andre ubehageligheder blot spise det oprindelige beløb væk!

 

Derfor tyer de fleste i dag til investering af opsparingen, fordi der er langt bedre potentiale for at pengene yngler og giver økonomisk sikkerhed langt ind i fremtiden.

 

Fremtidens teknologier boomer i investeringskredse

 

Investering kan være langsigtet såvel som have et kortere sigte - begge dele kan give overvældende gode afkast, så det handler mest af alt om at holde sig til sin valgte strategi, hvis man vil have succes med sit foretagende. Der er sågar flere tendenser, der peger i retning af at kvinder er langt bedre til at investere strategisk klogt end mænd - læs fx denne interessante artikel om samme emne!

 

Der er langt større sandsynlighed for at du får et godt afkast af dine investeringer, hvis du tænker på, hvordan fremtidens samfundsudvikling ser ud. Tænk 5, 10, 25 år ud i fremtiden: Kører næsten alle i elbiler, , er de nye solcelle-teknologier hvermandseje og er vi gået helt bort fra det besværlige pengesystem med mønter og sedler?

 

I investeringskredse er der god grund til, at investorerne holder tæt med deres strategier for succesfuld investering - men kurstendenserne kan de ikke skjule: Bæredygtige teknologier såsom vindmøller, solceller og andre ressourcebesparende og miljøvenlige teknologier boomer. Ligeledes er investering i alverdens grebe af IT-verdenen en ganske solid investering.

 

Kryptovaluta er kommet for at blive

 

Ét af de investeringsobjekter, der har været mest fokus på i de seneste år, er Bitcoin og de mange andre kryptovalutaer. Kursen på Bitcoin har generelt haft en positiv tendens i længere tid, da kommende regulativer vil stabilisere kursudsvingene, så man som investor kan gøre en langt mere sikker investering i Bitcoin og kryptovaluta generelt. Derfor mener mange, at det er ved at være sidste udkald, hvis man vil gøre en klog og ikke alt for dyr investering i Bitcoin.

 

Man kan sagtens investere klogt i Bitcoin uden at være en total troldmand inden for IT såvel som børsspekulation. For eksempel kan man sagtens tjene gode afkast ganske hurtigt, hvis man investerer i Bitcoin og kryptovaluta ved hjælp af en såkaldt kryptorobot som helt automatisk køber og sælger alt efter de mest fordelagtige kurser. Det må siges at være lidt en fordel, når man også skal have tid til at nyde livet med familie og barn! Du kan læse mere her, hvor du finder en lettilgængelig, dansk introduktion til de bedste og nemmeste måder at investere i Bitcoin på.

Skrevet af