Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Tips Og Ideer»Sparetips når du er på barsel

Sparetips når du er på barsel

Skrevet af 
annonce billede

Det er lykken at få et barn, men det er også dyrt. Særligt fordi barselsdagpenge ikke rækker langt i forhold til en ganske almindelig løn. Hvis du derfor ikke tænker nøje over dine udgifter og dit forbrug, kan det hurtigt løbe løbsk. Men, det behøver ikke være hårdt økonomisk at være på barsel. For med nogle få simple sparetips, får du mere til rådighed hver måned.

1. Lav madplan efter tilbudsaviserne

Mad er en af de punkter, hvor du kan spare mange penge både på barsel men også fremover, når der kommer udgifter til institution med mere. Det kræver ikke meget mere, end at du lægger et månedligt budget for, hvad du må bruge på mad.

En måde at holde budgettet på er ved at kigge i tilbudsaviserne. For at spare mest muligt kan det kræve, at du er nødt til at handle i flere af de lokale butikker. Selvom det kan virke besværligt, kan der hurtigt være mange penge at spare på alt lige fra bleer og babymos til kød og grøntsager. Det er derfor værd at bruge tiden på at studere tilbudsaviserne og lave madplaner efter dem.

Du vil også hurtigt opdage, at du ikke behøver spise dårligere mad, fordi du gør det på budget. Du vil blot komme til at købe samme ting ind til billigere priser, fordi du køber andre mærker.

2. Køb babyting online på tilbud

Det er dyrt at have en baby, da den blandt andet i løbet af de første to år skifter tøjstørrelse otte gange. På barsel er der derfor mange udgifter til tøj, babyting, pusletaske, legetøj, dyner og alt muligt andet, som er nødvendigt for at få en hverdag med en baby til at fungere.

Det er derfor bestemt ikke lige meget at kigge efter babyting på tilbud online, da der kan være mange penge at spare for dig. Penge, som du kan lægge over på en opsparing eller bruge på dig selv, når det hele går lidt for meget op i babyting og bleer.

På denne hjemmeside kan du finde mange ting til babyer og børn på tilbud. De er altid aktuelle og bliver hele tiden opdateret, så det kun er de nyeste tilbud, der er præsenteret derinde. Det er nemt og kan spare dig for mange penge, mens du er på barsel og har et stramt budget.

3. Hent gratis babypakker

Hvis ikke du har hørt om det før, så er det på tide, at du finder ud af, hvad det er, da du her kan spare en del penge. Mange supermarkedskæder såsom Coop og Rema 1000 tilbyder gratis babypakker med vareprøver på bleer, zinksalve, vådservietter, shampoo, skumvaskeklude og meget mere. Undersøg hvilke butikker i nærheden af dig (eller online), der tilbyder gratis babypakker.

Det er nemlig ikke helt dumt at bruge tid på, da det kan få en stram måned til at vende til at være en fornuftig måned rent økonomisk. Brug derfor gerne lidt tid på det, da det kan lette økonomien en del.

Skrevet af