Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Tips og ideer»Skal din baby være en baby influencer?

Skal din baby være en baby influencer?

Skrevet af 
annonce billede

Er din baby smilende og glad, og er du fast bruger af forskellige sociale medier, så skal du måske overveje om din baby kan være en baby influencer. En influencer er en offentlig person, som ved hjælp af sociale medier som Facebook, Twitter, eller Instagram fortæller om forskellige emner, som andre folk så får gavn af. Det kan variere meget, hvad de forskellige influencer fokuserer på, men det vigtigste er, at de emner som en influencer fortæller om, er til gavn, underholdning, eller hjælp for andre.

At hjælpe andre som influencer

Hvis du går med tanker om at afprøve forskellige produkter til din baby, og bedømme dem så andre kan få gavn af det, vil din baby og dig måske være gode influencers. En baby influencer vil i teorien hjælpe med at markedsføre forskellige babyprodukter, hvilket kan variere fra babymad til babytøj. Din baby og dig vil som influencers kunne give andre forældre råd, og inspiration i forhold til babyprodukter. Derfor er det også vigtigt, at dine følgere og din målgruppe er forældre som har en potentiel interesse i de produkter du vil få tilsendt.

Klar og fangende kommunikation

Som influencer skal man kommunikere til mange forskellige mennesker. Derfor er det vigtigt at man har en klar og fangende kommunikation. En måde at gøre dette på, er ved at bruge billedsprog. Billedsprog er sammenligninger til noget læseren ser som billeder, og hjælper med at give sproget liv. En anden måde at holde fast i læserens interesse, er ved at være personlig. Hvis du finder en måde at skrive på, som gør din tekst personlig, vil du som influencer skille dig ud fra de andre. Ved brug af både billedsprog, og en personlig twist, vil din tekst fremstå unik, og du vil muligvis opleve at få flere følgere.

Skrevet af