Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Tips og ideer»Permanent hårfjerning i kampen mod uønsket hårvækst

Permanent hårfjerning i kampen mod uønsket hårvækst

Skrevet af 
annonce billede

Kender du irritationen ved konstant at skulle finde skraberen frem for at barbere både ben, armhuler og bikinilinje? Følelsen er god i en kort periode efter, men det varer ikke længe, før de små irriterende hår igen begynder at titte frem og efterlader benene stikkende og kløende. Desforuden oplever mange, at skraberen efterlader røde knopper og indgroede hår, som kan være yderst ubehagelige og svære at bekæmpe. Hvis du kender dette scenarie, kan du med fordel overveje permanent hårfjerning

Derfor skal du vælge permanent hårfjerning 

Cosmo Laser er en klinik, der tilbyder hårfjerning til både mænd og kvinder. Det er nemlig ikke kun kvinder, der oplever gener ved uønsket hårvækst. Faktisk er der også en del mænd, som er trætte af hårvækst forskellige steder på kroppen. Permanent hårfjerning er blevet yderst populært blandt mange, idet de ved denne behandling kan undgå alle de trælse gener, som kan optræde i kølvandet på både barbering, voksning og ved brug af en epilator. Hos Cosmo Laser behandler de med den seneste nye teknologi indenfor permanent hårfjerning. De benytter en såkaldt alexandritlaser og diodelaser, som på en skånsom måde bekæmper uønsket hårvækst. 

Sådan fungerer permanent hårfjerning

Behandlingen fungerer ved, at varmen fra lysstrålen ødelægger hårsækkene på hårene. Dog er det vigtigt at vide, at behandlingen kun virker på mørke hår, eftersom varmen og lyset fra strålen bliver ledt ned i hårsækkene gennem farvestoffet i hårene. Det er individuelt, hvor mange behandlinger, det kræver, men typisk anbefaler Cosmo Laser, at du skal have mellem 6-8 behandlinger, og behandlingerne foretages typisk med mellem 4-12 ugers mellemrum. Inden du vælger permanent hårfjerning skal du være opmærksom på, at det ikke er alle hår, der kan fjernes, men du kan forvente en reduktion på helt op mod 70%. Enkelte oplever en reduktion på helt op til 95%, men det er de færreste. 

Efter behandlingen 

Efter behandlingen vil du opleve, at din hud vil være rød og måske hæve lidt op omkring hårsækkene på det behandlede område. Alt dette vil foretage sig nogle timer efter behandlingen, men hvis du ønsker det, kan du med fordel smøre med lidt creme eller salve for at berolige huden. Desforuden er det især vigtigt, at du ikke udsætter huden for irritation i 24 timer efter behandlingen, og du bør undgå sollys på det behandlede område i 4 uger efter behandlingen. Resultatet kan du vurdere cirka 2-3 uger efter, at behandlingen har fundet sted, hvilket skyldes, at hårene først skal gro op til hudens overflade. 

Skrevet af