Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Tips og ideer»Overrask de nybagte forældre med en personlig barselsgave

Overrask de nybagte forældre med en personlig barselsgave

Skrevet af 
annonce billede

Det er tanken, der tæller. Det er en stor begivenhed, når der kommer en lille ny til verden. Det er en kæmpe gave og en stor omvæltning, men der er ingen tvivl om, at det skal fejres. En måde at vise det nybagte forældrepar, at du tænker på dem, er ved at give en barselsgave. Det kan være svært at vælge den helt rigtige barselsgave til et nybagt forældrepar, men der er ingen tvivl om, det vil bringe glæde.

Mor-barn buket

Bloomit har specielle mor-barn buketter. Det er meget populært at give i anledningen af en nyfødt, og oplagt at give i barselsgave til en nybagt mor. Mor-barn buketten består af en stor og en lille buket. Den store buket er til mor, og den lille buket er til barnet. Buketten er forbundet med et fint bånd. Båndet symboliserer navlestrengen som forbandt barnet med moren under graviditeten. Det er en smuk gave, der symboliserer det stærke bånd, der er imellem mor og barn. Du vælger selv farven på buketten til den nybagte mor, og du er også velkommen til at kontakte floristen og få lavet en unik mor-barn buket

Gavekasse i barselsgave

Ofte er der to forældre, og derfor er det vigtigt også at huske begge forældre, når der kommer en lille ny til. Det er derfor oplagt også at give en barselsgave til far. Han har også brug for at blive forkælet. En god gave til far, kan være en gavekurv fyldt med en masse forskellige lækkerier og specialøl. Kurven kan også være en barselsgave til mor og far, da den kan være fyldt med delikatesser, som begge forældre kan hygge sig med, når der er brug en date night derhjemme imellem bleer og babygylp. Hos Bloomit finder du et bredt udvalg af gavekurve, som er fyldt med en masse forskelligt; alt fra vin, specialøl, chokolade og blomster. Sammensætningen af gavekurven, er op til dig og kan kombineres på mange forskellige måder. I nogle gavekurve kan der puttes en plante i, som på den måde forlænger gaven og minder forældrene om den specielle gave fra dig.

Overrask din ægtefælde med en gavekasse eller buket blomster

I en første tid som forældre er det vigtigt at forældrene husker hinanden. Her kan det være mor overrasker med en barselsgave fra mor til far, eller en barselsgave til mor fra far.  

Uanset så er en barselsgave en fin gestus til at vise det nybagte forældrepar, at de bliver tænkt på i en tid, hvor meget energi kommer til at gå med den lille ny.

Bloomit leverer blomster i hele landet

Bloomit har et stort netværk af dygtige blomsterdekoratører, som står klar til at forene blomster i en smuk symfoni, som vil bringe glæde hos de nybagte forældre. Når du bestiller, har du mulighed for at vælge et kort, hvor du kan skrive en personlig hilsen til den lille familie. Din blomsterhilsen bliver bragt til modtageren på den adresse som du har oplyst. Vi leverer også til alle landets hospitaler, hvis du har behov for det. Bestil i dag, så leverer Bloomit for dig.

 

Skrevet af