Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Tips og ideer»Hvilken shampoo er den bedste til mødre?

Hvilken shampoo er den bedste til mødre?

Skrevet af 
annonce billede

Som nybagt mor er det ikke sikkert, at du har overskuddet til at gøre meget ud af dig selv, men ved at finde den rigtige shampoo og andre hårprodukter, som kan hjælpe dig. Så behøver du ikke at bruge så meget tid på det, og derfor behøver det slet ikke at være noget, som du ikke får gjort i din hverdag.

Den bedste shampoo

Der findes mange forskellige slags shampoo på markedet, og derfor kan det være svært at vælge hvilken man skal købe. Hertil anbefaler vi, at man læser de forskellige test man finder online. Det kan være en test af den bedste shampoo. I sådan en test kommer de ind på hvilke shampoo der er bedst i test, hvorfor de er det, og hvilke hårtyper de er gode til.

Hvis man ikke ønsker at stole blindt på en hjemmeside, så anbefaler vi, at man ringer til sin frisør og hører dem ad. Ved at ringe til sin frisør kan man få rådgivning og vejledning af en person som er uddannet indenfor hår, og som kender ens hårtype. Det er nemlig ikke alle hårtyper, som skal bruge den samme slags shampoo.

Det vigtigste er nok, uanset hvilken shampoo du vælger, at du ikke vasker håret for tit. Hvis du gør dette, så vil du skade dit hår mere end du gavner det, uanset hvilken shampoo du bruger.

Brug balsam

Det er ingen myte, at balsam hjælper på ens hår. Derfor anbefaler vi, at man bruger balsam mindst 1 gang om ugen, når man vasker sit hår. Ved at bruge balsam kan man få en flot og naturlig frisure, uden man skal bruge flere timer på den foran spejlet. Derfor er den perfekt til den nybagte mor, som måske bliver forstyrret af gråd midt i tiden, hvor man skal gøre sig selv klar.

Hvilken balsam du skal vælge, kan også være svært, men vi anbefaler, at du køber en balsam fra samme mærke som du ender med at købe shampoo. Derved er du sikker på, at det passer til dit hår, hvis du har fundet en shampoo som, er god til dit hår.

Hårprodukter behøver ikke være dyre

Der er mange nye udgifter, når man er nybagt forældre. Derfor har man måske ikke 700kr til shampoo, bare for at man kan få flot og sundt hår. Men det behøver man heller ikke ofre på det. Man kan få fantastisk shampoo og balsam til færre penge, som fungerer efter hensigten.

Derfor er det vigtigt, at når man læser forskellige test online, og kontakter ens frisør, at man husker på sit budget, så man ikke sprænger det blot for at få en shampoo med hjem, som nogen har anbefalet!

God fornøjelse.

Skrevet af HERUNDER FINDER DU DIN PRIVATE JORDEMODER, DIN DOULA, DIN SCANNINGSKLINIK M.M. - UANSET HVOR DU BOR I DANMARK.

PRIVAT JORDEMODER
DOULA
GRAVIDITETSSCANNING
FØDSELSFORBEREDELSE
EFTER FØDSEL