Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Tips og ideer»Hjælp! Baby på vej

Hjælp! Baby på vej

Skrevet af 
annonce billede

I er gravide og venter jeres ønskebarn. Det er jeres første barn I skal have. Det er forbundet med en masse glæde, spænding og lykke, men også en del nervøsitet og angst. Det er en stor opgave at skulle tage vare på et spædbarn og måske er I ikke rigtig klar på forældrerollen før den lille ligger i jeres arme. Der er meget, som skal forberedes inden den lille kommer og alle disse ting kan synes uoverskuelige. Derfor får du herunder leveret nogle af de vigtigste ting at have klar til, at babyen møder verden for første gang.

Børneværelset

Inden barnet kommer, skal I som forældre forberede jer bedst muligt på opgaven. For mange går det først op for dem, at de er blevet forældre, når barnet er kommet. Hertil kan børneværelset hjælpe jer på vej til at se realiteten i øjerne. Når banet først er kommet, er der ikke meget tid. I er opslugte af det lille mirakel og en baby kræver meget tid og mange kræfter, så derfor er det godt at have færdiggjort børneværelset inden barnet kommer, trods det ikke skal sove derinde fra starten.

Tøjet

Måske kender I ikke kønnet på den lille endnu, men I kan stadig købe en masse flot og neutralt babytøj. Når barnet kommer, skal det kunne svøbes ind med tøj og hat for at holde varmen i det nye miljø det nu er ude i. Hvis I sætter stor pris på økologi og kvalitet så kan I se stort udvalg af babytøj her, og blive helt klar til at tage imod jeres barn. I finder her et stort udvalg af bodystockings, heldragter og meget mere.

Babyudstyret til farten

Nu har I børneværelset og tøjet på plads. I skal også være forberedte på, hvordan I fragter den lille hjem fra hospitalet og, hvordan I kan have det rette udstyr til at lufte babyen på gåture mm. Her kan en kombivogn være en god løsning. Denne indebærer barnevogn, med mulighed for gåture, men i en og samme også lift og auto stol, så I kører sikkert med jeres barn og kan gøre ham/hende klar allerede inde i stuen i liften.

Skrevet af