Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Tips og ideer»Gave til mand på barsel – 2 perfekte gaveideer til mænd

Gave til mand på barsel – 2 perfekte gaveideer til mænd

Skrevet af 
annonce billede

Står du og skal finde på en gave til en mand på barsel, så kan det godt være lidt svært. For det er jo ofte kvinden der er på barsel, og så er det lidt lettere fordi de ofte udmærket godt ved hvad de mangler og skal bruge under en barsel. Men hvis du skal købe en gave til en mand på barsel, så skal du ofte selv være kreativ fordi det ikke altid er muligt at få lokket en ønskeliste ud af ham. Og du skal naturligvis huske at hvis det er en barselsgave så er det henvendt til børnene, men hvis det er en gave til manden selv, så er denne liste til ham, så han kan komme til at føle sig som en rigtig mand imellem alle bleskift der bliver lavet i løbet af dagen.

Fede skjorter til mænd

Når du skal give en lækker gave til en mand, så er det altid en sikker vinder at købe en skjorte til mænd, da de altid kan bruge nye skjorter. Der findes mange fede skjorter til mænd og der er ingen tvivl om at der findes så mange designs at du altid kan finde en skjorte som du aldrig har set før. Du kan f.eks. kigge på denne liste over skjorter https://mandemagasinet.dk/skjorter-til-maend hvor du med garanti vil finde nogle skjorter du aldrig har set før men som alle kommer fra kendte brands og som uden tvivl også vil kunne gå rent hjem som en gave til en mand på barsel.

Parfume til mænd

Når man går på barsel, uanset om man er mand eller kvinde, så kan man ikke undgå at der kommer til at komme lidt gylp på tøjet engang imellem. Gylp dufter ikke særligt godt, så derfor vil det være helt perfekt med en god parfume til mænd til når han engang imellem skal i byen. Da parfume ikke er sundt for børn at komme i nærheden af, så bør det naturligvis undgås at bruges derhjemme mens barnet stadig er et spædbarn.

Hvad kan du ellers give til manden på barsel

Hvis du skal være kreativ og give en god gave til mænd på barsel, så er det en god ide at give dem en gave som får dem til at føle sig som rigtige mænd igen. Derfor kan du også give ham et magasin for mænd eller starte med at vise ham over på hjemmesiden https://mandemagasinet.dk/ som er et online mandemagasin.

Skrevet af