Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Tips og ideer»Fotokalender med egne billeder - trykt i Danmark

Fotokalender med egne billeder - trykt i Danmark

Skrevet af 
annonce billede

En fotokalender med egne billeder kan være noget så hyggeligt at dele med familie og venner. Gode minder fra ferier og sjove stunder i familiens skød kan på den måde danne rammen om en hel måned, hvor man kan mindes du hyggelige stunder. Et projekt, der kan være hyggeligt at kreere, mens man er på barsel.

Du har sikkert en masse dejlige billeder liggende på din computer eller telefon. Ofte får man ikke printet dem ud, men det kan du ændre på nu. For det er faktisk ret nemt at lave en fotokalender med alle de smukke, hyggelige og dejlige ferieminder med familie og venner. Det kan også være en rigtig god gaveide til mormor, som helt sikkert vil blive super glad for en fotokalender med billeder af alle børnebørnene fra de er helt små til de bliver store og frække.

Det er ikke så svært at lave en fotokalender, som man måske skulle tro. Faktisk er det ret nemt.  Det eneste du skal gøre er:

  •       Vælg størrelsen på din kalender. Du kan vælge mellem tre størrelser.
  •       Vælg designet på din kalender.
  •       Vælg den måned kalenderen skal starte.
  •       Find dine 13 allerbedste billeder.

Vupti. Nu er din fotokalender faktisk klar. Det kan ikke være nemmere. En fotokalender er en god julegaveide eller en fin nytårsgave til alle dem du kender og holder af. Lav en fotokalender, som passer til modtageren af gaven. Det kan være billeder fra årets ferie sammen eller måske bare billeder af ting, som vedkommende holder f.eks. dyr eller naturen. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Det kan være et hyggeligt lille projekt at starte, mens man er på barsel, hvor man alligevel tager en masse billeder af den lille ny – og så er det også en god reminder om, hvor hurtigt barnet egentligt vokser.

Skrevet af