Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Tips og ideer»Fordelene ved enkeltsenge – og hvad der gør en seng god

Fordelene ved enkeltsenge – og hvad der gør en seng god

Skrevet af 

En af de vigtigste beslutninger du skal træffe, når det gælder dit soveværelse, er hvilken type seng du skal vælge. Du har en bred vifte af muligheder, lige fra dobbeltsenge, kingsize-senge eller queensize-senge, og endda køjesenge. Men i de seneste år er der kommet en ny tendens, som ændrer den måde, folk tænker på deres soveværelser: enkeltsenge. Hvorfor? Hvad er fordelene ved det? Og hvad gør en enkeltseng god?

En af de bedste grunde, til at købe en enkeltseng, er at de er nemme at flytte rundt. Hvis du bor i en lejlighed, eller hvis din familie hele tiden flytter, er en enkeltseng måske den rette løsning. Du kan nemt flytte den ovenpå eller nedenunder og placere den, hvor du har brug for det. En enkeltseng passer også perfekt ind på et børneværelse, eller på et kollegieværelse.

Mange tænker måske at enkeltsenge kun er for singler, eller folk der bor alene, men det er ikke sandt. En enkeltseng er perfekt til et gæsteværelse, eller hvis du skal sove sammen med en anden person i dit soveværelse. Det kan også være en fordel at sætte en enkeltseng ind på dit soveværelse, hvis dit barn har mareridt eller ikke kan sove. På den måde kan barnet få tryghed og ro, ved at sove på det samme værelse som sine forældre.

Med enkeltsenge, er det også oftest billigere at købe to og sætte sammen, end det er at købe en dobbeltseng. Dette er en fordel for dem der måske ikke har det store budget, eller for den unge studerende der flytter hjemmefra. Når man leder efter en enkeltseng, skal man tænke over materialer og størrelse. Overvej disse ting, når du leder efter en enkeltseng, så den passer perfekt til dine behov.

Det kan være at du nu tænker: "Men er en enkeltseng lige så komfortabel, som en dobbeltseng?" Her kan vi kun svare ja. Det er ofte de samme producenter der laver både enkelt- og dobbeltsenge, så komforten er lige så god, og i nogle tilfælde bedre. Så der er altså ingen grund til at være bekymret over komforten ved en enkeltseng, du kan roligt vælge en enkeltseng, vel vidende at du vil være lige så komfortabel, som i en dyr dobbeltseng.

Når du leder efter en enkeltseng, er det godt at se på andres anmeldelser eller læse om test af enkeltsenge. På den måde kan du træffe en god beslutning og købe den seng, der passer bedst til dine behov.
Hvis du er på udkig efter en enkeltseng, kan du med fordel læse om test af enkeltsenge her.

Skrevet af HERUNDER FINDER DU DIN PRIVATE JORDEMODER, DIN DOULA, DIN SCANNINGSKLINIK M.M. - UANSET HVOR DU BOR I DANMARK.

PRIVAT JORDEMODER
DOULA
GRAVIDITETSSCANNING
FØDSELSFORBEREDELSE
EFTER FØDSEL