Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Tips og ideer»Drop malerarbejdet, mens du er på barsel

Drop malerarbejdet, mens du er på barsel

Skrevet af 
annonce billede

Mange forestiller sig, at man langt og længe vil få tid til forsømte projekter, mens man er på barsel. Sådan bliver det bare ikke altid - og måske er det i virkeligheden en god idé ikke at lægge alt for mange ambitiøse planer. Måske skal du droppe planerne om at male selv, mens du er på barsel? Her kan du læse hvorfor, og hvad du i stedet kan gøre. 

Barsel er ikke fritid 

Mange nybagte mødre opdager ret hurtigt, at barsel ikke er ensbetydende med at have en masse fritid. Det er et fuldtidsjob i sig selv at tage vare på en lille baby de første mange måneder, og man har sandsynligvis ikke tid til de mange kreative og praktiske projekter, som man måske havde forestillet sig. 

Nu hvor man alligevel er hjemme, så kunne man da også lige nå at male både stue, køkken og værelse. Sådan har mange nybagte forældre sikkert tænkt inden barslen. Men når barslen først er startet, så opdager mange, at det har man faktisk slet ikke tid til. Som nybagt mor er det måske en bedre løsning at finde en god og billig maler, der kan klare arbejdet for dig. 

Få overskud til andre ting 

De fleste opdager ret hurtigt, at de simpelthen ikke har overskud til at lave noget praktisk. Hvis du har brug for at få udført malerarbejde, skal du derfor i stedet finde en professionel, der kan klare det for dig. På den måde får du mere tid til dig selv og din baby, og du slipper for at stresse med de praktiske ting, der lige skal ordnes. 

Når du vælger at bruge en professionel maler, får du også et langt bedre resultat, end det du selv kan klare. Der er nemlig stor forskel i kvalitet på professionelt malerarbejde, og det man gør selv. Et godt stykke kvalitetsarbejde holder også i meget længere tid, så der kan gå lang tid, inden du skal have udført malerarbejde igen. 

Skrevet af