Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Tips og ideer»Brug for lidt kvalitetstid under din barsel? Her er 3 ting, du kan gøre

Brug for lidt kvalitetstid under din barsel? Her er 3 ting, du kan gøre

Skrevet af 

Artiklen indeholder sponsoreret indhold fra de sider, som vi linker til.

Går du derhjemme på barsel, har du sikkert allerede lært, at det kræver fuld opmærksomhed det meste af tiden. Det kan betyde, at der opstår et behov for lidt ekstra kvalitetstid og selvforkælelse. Men hvordan gør du det, når du ikke kan rive flere dage ud af kalenderen?

Vi har samlet tre ting, du kan gøre under din barsel, for at forkæle dig selv lidt ekstra. De tre bud spænder vidt og bredt, så du kan gøre det, du helst vil. Og hvis du er rigtig god ved dig selv, kan du jo gøre alle tre ting. Hvem siger, at man ikke må det?

Bestil den næste ferie

Selvom der kan være lange udsigter til en ferie væk fra Danmark, kan du vælge allerede nu at kigge dig rundt efter den næste destination. Har du stået meget på ski, kan I overveje en tur til Zell am see. På skiferie kan der være gode muligheder for at have de små med samtidig med, at I kan komme på pisterne. Du kan også vælge at spørge venner eller familie, om de vil med på en uges ferie.

Forkæl kroppen

Der er særligt én ting, du nemt kan gøre under din barsel. Det er nemlig at få en times massage. Netop massage vil du få meget ud af i forhold til, at det ofte kun varer en times tid. Du kan gøre det i det tidsrum, hvor den lille ofte sover, og have barnevognen stående lige ved siden af dig. Så kan du få slappet helt af og få løsnet nogle spændinger op, som kan opstå under eksempelvis amning.

Tag på shoppingtur med din veninde – eller dig selv

På barsel kan det være rart at komme lidt ud, så hvorfor ikke gøre det i sammenhæng med en opdatering af din garderobe? Den store fordel ved barsel er, at du har fri når alle andre er på arbejde. Du kan gå rundt i butikkerne, uden at skulle have dårlig samvittighed over en barnevogn, der tager meget plads.

Spørg din veninde, om hun vil med på sin fridag, eller tag afsted alene. Det kan være afstressende at gøre det med sig selv og i sit eget tempo. Du kan jo tage en podcast i ørerne eller ringe til en bekendt, imens du går rundt og kigger efter nyt tøj til garderoben. Eller også kan du blive opdateret på din venindes gode historier, hvis du får selskab på turen.

Skrevet af