Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Tips og ideer»3 vigtige ting, du skal have købt når du får barn

3 vigtige ting, du skal have købt når du får barn

Skrevet af 

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med den hjemmeside, der linkes til.

At blive forældre er noget af det smukkeste, vi har i livet. Intet slår følelsen, når man sidder dér med sit nyfødte barn i armene. Men hurtigt melder de praktiske gøremål sig også på banen, for med et nyfødt barn kommer naturligvis også en stor mængde ansvar og ting, der skal købes og være styr på, inden I igen er klar til at flytte ind i det lille hjem som helt ny, lille familie fra sygehuset.

Man kan hurtigt drukne i hormoner og følelser, og dermed glippe nogle af de vigtigste ting, der egentlig bør være styr på forholdsvist hurtigt. Derfor kan du med fordel bruge denne korte guide som forberedelse, inden eller når du har fået dit første barn. Her får du tre skarpe råd til dig, der lige er blevet forælder om noget af det vigtigste, du skal huske til dit barn.

Styr på transporten: en autostol

Det er formentlig ikke det, der står højest på hverken indkøbs- eller ønskelisten. Ikke desto mindre er det et utroligt vigtigt stykke udstyr, som enhver forælder bør have klar til når barnet kommer. Det er trods alt noget af det første, I får brug for på vej hjem fra sygehuset. Men som nybagt mor eller far ved du også, at dit barn nu er det dyrebareste du har, og derfor skal du selvfølgelig have det bedste af det bedste.

Her kan det hurtigt betale sig at investere lidt tid i forberedelsen, og undersøge grundigt på nettet, inden du investerer i den første og den bedste autostol. Her kan du danne dig et grundigt overblik over priserne, produkterne og kvaliteterne, som de hver især besidder, så du til sidst er i stand til at træffe den rigtige beslutning. Her vil du med garanti komme forbi velkendte brands som Cybex autostole, som du virkelig kan stole på, men undersøg alligevel gerne flere forskellige sider.

Mere tøj, end du først lige regner med

Det kan næppe komme som nogen overraskelse, at spædbørn gylper. Meget. Derfor vil du ende med at bruge meget mere tøj, end du egentlig har regnet med på forhånd. Det er nemlig et område, der kommer bag på de fleste nybagte forældre – for tøjskift hver time kan sagtens forekomme. Sørg derfor for at være forberedt, så du altid har noget nyt, lækkert tøj at give baby på.

Forkæl dig selv

Sidst men ikke mindst er det vigtigt, i denne proces, at huske sig selv og sit parforhold. Det må ikke kun handle om barnet, om end det nu fylder hele jeres liv. Det kan derfor være en god idé at købe en lille ting, som I kan bruge som forkælelse – I har fortjent det.

Skrevet af