Du er her:min barsel»Artikler»Samfund»Lad Mødrehjælpen hjælpe

Lad Mødrehjælpen hjælpe

Skrevet af 

Står du den ulykkelige situation, at du har svært ved at få hverdagslivet til at fungere, fordi du gennemgår en skilsmisse, har økonomiske, personlige eller psykiske problemer, eller på anden måde befinder dig i krise? Så tag kontakt til Mødrehjælpen. 

Mødrehjælpen støtter og styrker familier og gravide. De hjælper både mænd og kvinder, som skal være, eller er forældre, og så har svært ved at overskue deres livssituation på den ene eller anden måde. 

Er du midt i en skilsmisse kan du også få rådgivning i forhold til samvær og bopæl og også økonomi. Du kan henvende dig alene eller sammen med den anden forælder.  

Er du gravid, og i tvivl om du skal beholde barnet, eller har det svært efter en abort, kan du også tale om det, med Mødrehjælpen.

Er du i tvivl om du lever i et psykisk voldeligt forhold, eller lever du i et psykisk eller fysisk voldeligt forhold, mangler du overskud til at klare din, og dine børns hverdag, er du i tvivl om dine børns tvivsel, så tag kontakt til Mødrehjælpen.

Gratis anonym rådgivning

Mødrehjælpen tilbyder gratis og anonym rådgivning til gravide og børnefamilier, med det mål at hjælpe kriseramte med at takle problemerne så familielivet kan komme til at hænge sammen. Enten sammen eller hver for sig. 

Mødrehjælpen har rådgivningskontorer i København, Aarhus, Aalborg og Odense. Her kan du bestille en gratis tid til en samtale.

Der er også gratis retshjælp, hvis det primært er juridiske spørgsmål du har brug for mere konkret viden om.

Telefonrådgivning

Men Mødrehjælpen tilbyder også rådgivning over telefonen. Du kan kontakte Mødrehjælpens rådgivningskontorer i København, Aarhus, Aalborg og Odense.

Alternativt, kan du ringe til Familielinien, som er Mødrehjælpens landsdækkende telefonrådgivning. Her har du også mulighed for at chatte anonymt med en rådgiver på Familiechatten. Vær opmærksom på at både chatten og Familierådgivningslinien kan være svære at komme igennem til.

Som ung mor under 26 kan du desuden kontakte Familiens Hus i Esbjerg eller Høje Taastrup, samt Alexandrekollegiet som er et kolegium for sårbare unge og gravide mødre.

Ring til Mødrehjælpens hovednummer på 33 45 86 00 og lad dem guide dig videre. 

 

Skrevet af