Du er her:min barsel»Nyheder»Spis bacon og æg under graviditeten
fredag, 04 januar 2013

Spis bacon og æg under graviditeten

Skrevet af 
Du kan roligt mæske dig i bacon og æg under graviditeten, i hvert fald hvis du tør tro på de nyeste studier fra en række forskere fra University of North Carolina.

Er du gravid, har du godt af at spise morgenmad som englænderne gør det. Især bacon og æg indeholder et vigtigt stof for udviklingen af dit barns hjerne, viser ny forskning. 

Det er stoffet cholin, der normalt grupperes som et B-vitamin, som ifølge forskerne spiller en afgørende rolle i udviklingen af de regioner i fostres hjerner, der har betydning for hukommelsen.

Forsøg som er udført på mus af forskere fra University of North Carolina, viser, at indholdet af cholin i kosten kan ændre de epigenetiske forbindelser der kontrollerer hjernens udvikling i fosterstadiet.

Cholin findes også i forskellige typer kød og nødder. Resultaterne er offentliggjort i tidsskriftet FASEB Journal.