Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

Du er her:min barsel»Artikler»Motion»Yoga for gravide
 
 

Yoga for gravide

Skrevet af 

Når du er gravid og gerne vil holde dig i form og forberede dig til fødslen, er yoga en gave for både krop og sind.

Yoga giver indre ro, større kropsbevidsthed, øget velvære og mere energi, styrke og smidighed.
 

Yoga som forebyggelse

På kurser for gravide, vil der ofte blive arbejdet med øvelser der virker forebyggende på graviditetsgener som for eksempel kramper, lænde- og fordøjelsesproblemer. 

Har du allerede graviditetsgener, vil yogalæreren også kunne anbefale bestemte øvelser.

 

Åndedrætsøvelser og afspænding

På mange yogakurser for gravide undervises der udover i selve yogaøvelserne også i åndedrætsøvelser og dybdeafspænding og visse steder undervises der også i teknikker til håndtering af smerte og også i vejrtrækningsteknikker til brug under fødslen. 

Herudover er der samværet med de andre gravide på kurset. At udveksle forventninger, erfaringer og oplevelser er givtigt og en del af den positive forberedelse. 

At deltage i et kursus i Yoga for gravide, kræver ingen tidligere erfaring i yoga.

*  *  *

Husk, at når du har spørgsmål til øvelser, træning, motion, sund kost under graviditeten og til efter fødslen, - og senere i forhold til dit barns kost, motorik og trivsel kan du altid spørge vores ekspertpanel, hvor blandt andet en naturopath svarer på spørgsmål om ernæring og sund kost, den første mad til din baby, eller emner som vitaminer, mineraler, blodsukkerregulering, vægttab og motion.

Læs mere om Klub MB og om hvordan du tilmelder dig, og kan stille alle vores eksperter et ubegrænset antal spørgsmål, samt gøre brug af alle medlemsfordele, rabatter og konkurrencer. 

 

 
 
 
(C) Min-Barsel.dk | Annoncør: We Digitize