Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

Du er her:min barsel»Artikler»Motion»Træning efter fødslen

Træning efter fødslen

Skrevet af 

Efter den store belastning kroppen har gennemgået under graviditet og fødsel synes mange kvinder, at det er rart at kunne genfinde deres krop og træne kroppens muskler. 

Hvis du melder dig på et efterfødselshold bliver der taget hensyn til at du har født for nylig, og I starter langsomt op, hvorefter øvelserne gradvis intensiveres.
 
Der vil ofte være tale om øvelser der styrker bækkenbunden og træner mave- og rygmusklerne. 
 
Der kan være tale om yoga, pilates eller andre former for genoptræning. Fælles for træningen er, at du igennem øvelserne og igennem samværet med andre mødre kan hente ny energi og nærvær, hvilket du højst sandsynligt har meget brug for som nybagt mor.

Du vil selvfølgelig kunne tage barnet med.

*  *  *

Husk, at når du har spørgsmål til øvelser, træning, motion, sund kost under graviditeten og til efter fødslen, - og senere i forhold til dit barns kost, motorik og trivsel kan du altid spørge vores ekspertpanel, hvor blandt andet en naturopath svarer på spørgsmål om ernæring og sund kost, den første mad til din baby, eller emner som vitaminer, mineraler, blodsukkerregulering, vægttab og motion.

Læs mere om Klub MB og om hvordan du tilmelder dig, og kan stille alle vores eksperter et ubegrænset antal spørgsmål, samt gøre brug af alle medlemsfordele, rabatter og konkurrencer. 

 

 

(C) Min-Barsel.dk | Annoncør: We Digitize