Min Barsel
Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere

Du er her:min barsel»Klub MB»Velkommen til Klub MB

 

Hvad er Klub MB?

 

"Klub MB er en gratis medlemsklub for alle gravide, barslende og småbørnsfamilier, der ønsker praktiske og mentale værktøjer fra mange forskellige fagpersoner på samme tid"

 

Der opstår mange spørgsmål under graviditet og barsel. Det kan være om amning, søvn, brystbetændelse, kolik og meget andet, og næsten ugentligt, står man med en helt ny problemstilling, som man ikke har prøvet før, for selvom man har flere børn at kunne trække erfaringerne fra, er der ikke to graviditeter, eller to babyer, der er ens.

Udover gode råd fra veninder og familiemedlemmer, findes der masser af hjælp at hente på internettet. Ind i mellem kan de mange informationer dog virke overvældende og bare give grobund for mere forvirring. 

I Klub MB har du en direkte "livline" i form af fagpersoner, der er mere end gode at have ved hånden når du står med dine udfordringer. 

Når du er medlem af Klub MB kan du spare al den tid du bruger på at søge svar på dine spørgsmål på forskellige sites på internettet.  For vi har samlet det til dig. Uanset dit spørgsmål, så sidder der et stærkt panel klar til at hjælpe dig med dine problemstillinger. 

 

 

DE AKTUELLE EKSPERTER

Cron Job Starts