Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere

Jordemoderen.nu

 jordemoderen nu


Susanne har 17 års erfaring som jordemoder og tilbyder bl.a. rebozo, akupunktur, graviditetsscanninger og meget mere.

 

    Jordemoderen - Susanne Kristensen
    Knudsvej 19, 4000 Roskilde
    susanne@jordemoderen.nu
     +45 2069 3588
    www.jordemoderen.nu

 

Jeg hedder Susanne Kristensen

jordemoderen susanne kristensen

Jeg har været jordemoder i over 17 år og er indehaver af firmaet "Jordemoderen". Den hyggelige privat Klinik er beliggende i Roskilde, 100 meter fra station og sygehus. 

 

Jeg har mange års erfaring fra fødegangen, hvor jeg også fortsat har vagter af og til. Jeg har også arbejdet med klinik og hjemmefødsler. Desuden er jeg IBCLC ammevejleder og har de sidste 8 år arbejdet intensivt med amme og trivselsvejledning. 

 

At blive jordemoder har altid været min drøm og jeg brænder fortsat for faget og for at hjælpe kommende og nybagte familier godt på vej. Det er vigtigt for mig at kunne skabe et rum med tid, nærvær og omsorg - samtidig med en høj faglighed. Min vejledning og vurdering tager altid udgangspunkt i den gravides/familiens fortælling og behov. Det er en store glæde at bidrage til at både den gravide og hendes partner kan føle sig styrket gennem deres proces.

 

Som privat jordemoder kan tilbyde jordemoderkonsultationer med god tid, nærvær og Kendt Jordemoder under hele graviditeten. Når du/I kommer til jordemodermoder hos mig foretager jeg selvfølgelig alle de relevante fysiske undersøgelser, som sundhedsstyrelsen foreskriver. Men derudover er der afsat tid til at snakke om, hvad der er vigtigt for dig som fødende.
Det kan være bækkengener, træning, ammeforberedelse, fødsel eller noget helt andet. Jeg tager udgangspunkt i dig og din partners behov.

Du kan også booke bare en enkelt konsultation. 


Fødselsmodning med rebozo, akupunktur og pressur

En jordemoderkonsultation kan også bookes m.h.p. fødselsmodning. Her starter jeg også med at undersøge mave, lytte hjertelyd og samtale. Derefter arbejder jeg med gode rebozo-massageøvselser, der hjælper med til at løsne spændte muskler og få baby til at trænge godt ned i bækkenet. Derefter gives fødselsmodende akupunktur eller pressur (tryk).


Hindeløsning

Nogle gravide ønsker også hindeløsning som fødselsmodning.
En hindeløsning foregår ved en indvendig undersøgelse gennem skeden, hvor man "masserer" livmodermunden. Det fremkalder nemlig prostagladin, som er et vigtigt hormon under fødslen. 


Fødselsforberedelse på hold eller individuelt

Jeg holder fødselsforberedelse både individuelt og på hold. Jeg holder meget af at formidle viden og at gøre det levende.
Når jeg "fødselsforbereder" er det mit mål at give viden om fødslen, fordi det skaber tryghed.

Derudover er det vigtigt for mig at kunne give dig redskaber, som du kan bruge undervejs i fødslen.
Derfor gennemgår jeg også vejrtrækning, massageøvelser, akupressur(tryk) som kan hjælpe dig og din partner.

Jeg får rigtig gode tilbagemeldinger fra tidligere deltagere, der virkelig har følt sig trygge undervejs i fødslen og kunne bruge det tillærte.


Vejledning i amning

Jeg er uddannet IBCLC ammevejleder og har arbejdet intensivt med amme- og trivselsrådgivning de sidste 6 år. 
Jeg kører gerne ud i hjemmet, så du ikke skal ud at køre med baby.
Her afsætter jeg rigtig god tid til besøget, så der både er tid til samtale og til at arbejde med babys sutteteknik, dine og babys ammestillinger, flaskeintroduktion eller andre behov.
Jeg kommer så hurtigt som muligt, da det er vigtigt at få eventuelle udfordringer løst hurtigt. Særligt hvis det drejer sig om smerter ved amning.
Efter besøget følger jeg op pr telefon - ligesom der er mulighed for at ringe sammen de næste uger uden ekstra beregning.
 

Graviditetsscanning

Du kan også blive scannet på klinikken, det kan du læse mere om på www.scanninghosjordemoderen.nu og her

 

jordemoder susanne kristensen