Rikkeliva Holm

Rikkeliva Holm

Rikkeliva er uddannet Holistic Detox Therapist & Coach og har specialiseret sig i at behandle børn.

"Der er alt for mange børn, der i disse år lider af kroniske tilstande som eksem, astma, allergier, stress, immunsvækkelse og neurologiske forstyrrelser.

Børn bliver påvirket lige fra fosterstadiet og op gennem barndommen af giftstoffer i miljøet, underlødig mad med alt for få næringsstoffer og tilsætningsstoffer en masse. Det påvirker de smås helbred, og det kræver, at vi som voksne er bevidste om, hvad vi kan gøre for at optimere deres sundhedstilstand her og nu og opbygge et stærkt fundament, så livstilssygdomme forebygges på sigt.

Det er faktisk meget enkelt. Når du tilfører det, kroppen har behov for af næringsstoffer, vitaminer, mineraler og aminosyrer og samtidig fjerner belastninger fra det omgivende miljø, vil kroppen begynde at opbygge og helbrede sig selv indefra.

Kroppen er så klog og ved altid, hvad der er bedst for det unikke menneske. Det handler derfor om at lytte til dens signaler og opfylde dens behov. Når du gør det, vil du lynhurtigt se og mærke resultater.

Min vigtigste opgave, som behandler, er, at hjælpe dig med tolke kroppens behov og kærligt støtte dig i at gennemføre de ændringer, der skal til, for at skabe sundhed i krop, sind og sjæl"

Læs mere på Styrk dit barn indefra

Facebook: Styrk dit barn indefra/v Rikkeliva Holm

  

Hjemmeside adresse: http://rikkeliva.com/