Pernille og Henrik

Pernille og Henrik

Henrik var 27 år og jeg 29 år da vi fik Mynthe.

Henrik arbejdede som garantiansvarlig hos Toyota Danmark i Herlev og jeg som sygeplejerske og afdelingsleder på et plejecenter.

Som par har vi fokus på, at vi både er Henrik og Pernille, at vi er kærester og at vi også er forældre. Der skal i vores forhold være plads til alle roller.

Vi giver hinanden plads til at være dem vi er, vi er ærlige og har en stor åbenhed i alle livets aspekter.

Vi holder af at arbejde, men er i fritiden meget private og prioriterer at være sammen som par og som familie.

Vi er som forældre optaget af at vores børn bliver de bedste til at være dem de er. At de oplever at være gode nok, trygge, elskede, selvstændige og at de hviler i sig selv.

Vi er idag forældre til Kajsa på 10 år og Mynthe på 7 år.

To skønne piger der klarer sig godt i skolen, spiller musik, dyrker idræt - begge særlig sensitive, med en meget høj grad af empati. 

Kajsa favner alle børn omkring sig, og finder værdi i forskelligheder, men foretrækker få nære relationer. Kajsa er optaget af verden omkring sig, årsagssammenhænge og hvordan mennesker interagerer med hinanden. Kajsa fordyber sig og holder i høj grad også af sit eget selskab.

Mynthe har et naturligt gen for at være vellidt og en populær legekammerat på tværs af aldersgrupper i skolen.  Mynthe holder af sociale arrangementer, kan lide at begå sig i store forsamlinger og bekymrer sig ikke stort om hvad andre tænker om hende. Hun hviler i sig selv og har et højt selvværd.