Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

Du er her:min barsel»Artikler»Aktiviteter»Tid til dig og din baby - et ugekursus på Højskole
 
 

Tid til dig og din baby - et ugekursus på Højskole

Skrevet af 

Tid til dig og dit barn - et ugekursus på Ollerup Højskole med babymotorik, barnevognscross, motion, foredrag samt babysang...men uden opvask og madlavning

FORÆLDRE/BARN-RELATION PÅ GYMNASTIKHØJSKOLEN I OLLERUP

Nyd en uge i det sydfynske på Gymnastikhøjskolen i Ollerup sammen med dit barn. Vores kursus om Forældre/Barn-relation er en uge med foredrag om babyer, efter fødsels træning, litteratur samt debat og dialog. Dette kombineres med fysiske aktiviteter som barnevogns-cross, voksen/baby-gymnastik, tons og tummel. Alt sammen foregår i en højskoleramme med sang, hygge, debat og sociale aktiviteter. Og i den smukke natur der er omkring skolen.


Ollerup Hojskole Baby og Gymnastik

Dagsprogrammet er sammensat, så dagen starter kl.9.00 med undervisning om formiddagen og til middag spiser vi varm middagsmad. Herefter er der tid til en middagslur, og om eftermiddagen fortsætter undervisningen indtil dagen slutter kl.17.30. Der er god tid i dagsprogrammet, hvor der tages hensyn til livet med baby. Morgen, aften og weekend er du velkommen til at benytte skolens faciliteter på egen hånd: Fitnesslokaler, springcenter, gymnastik- og bevægelsessale, boldbaner, svømmehal m.m., og du kan invitere din bedre halvdel ned til et weekend-besøg på skolen.

Udtalelse fra tidligere deltager:

"Min søn og jeg var på forældre/barn højskole, da han kun var 7 uger gammelOllerup mor barn
. Egentlig var jeg lidt betænkelig ved hans unge alder, men det viste sig at være det helt rigtige for os. Min søn nød at være med til de moduler, hvor han var vågen. Sang og motorik modulet var et hit og det var her jeg hørte ham grine for første gang. Det var super fedt for mig, som nybagt mor, at få kroppen lidt igang og få lidt input til min nye rolle. Om aftenen nød vi godt af hinandens selskab og fik vendt nogle af de spørgsmål, der melder sig med en lille ny i livet. Jeg vil helt klart anbefale dette ugekursus til alle andre nybagte forældre, og håber jeg får mulighed for at komme afsted igen."Hvis du er på barsel eller har mulighed for at tage en uge ud af kalenderen, så er dette en unik chance for dig til at nyde en uge, hvor der er tid til dig og dit barn.

 

Kursuskalender for 2019:

Bemærk venligst, at kurserne kun udbydes om efteråret.


26. august - 1. september
16. september - 22. september (Udsolgt, men der er mulighed for at komme på ventelisten, ved direkte kontakte til skolen)
02. december - 8. december 


Læs mere om Gymnastikhøjskolen i Ollerup - 1-uges kursus Forældre/Barn-relation

 

 

Ollerup Far og Barn

Mere i denne kategori: « Tag i legestue med dit barn
 
 
 
(C) Min-Barsel.dk | Annoncør: We Digitize