Du er her:min barsel»Artikler»Aktiviteter»Tid til dig og din baby - et ugekursus på Højskole

Tid til dig og din baby - et ugekursus på Højskole

Skrevet af 

Tid til dig og din baby - et ugekursus på Ollerup Højskole med babymotorik, barnevognscross, motion, foredrag samt babysang...men uden opvask og madlavning

FORÆLDRE/BARN-RELATION PÅ GYMNASTIKHØJSKOLEN I OLLERUP

Nyd en uge i det sydfynske på Gymnastikhøjskolen i Ollerup sammen med din baby. Vores kursus om Forældre/Barn-relation er en uge med foredrag om babyer, efter fødsels træning, litteratur samt debat og dialog. Dette kombineres med fysiske aktiviteter som barnevogns-cross, voksen/baby-gymnastik, tons og tummel. Alt sammen foregår i en højskoleramme med sang, hygge, debat og sociale aktiviteter. Og i den smukke natur der er omkring skolen.


Ollerup Hojskole Baby og GymnastikDagsprogrammet er sammensat, så dagen starter kl.9.00 med undervisning om formiddagen og til middag spiser vi varm middagsmad.

Herefter er der tid til en middagslur, og om eftermiddagen fortsætter undervisningen indtil dagen slutter kl.17.30.

Der er god tid i dagsprogrammet, hvor der tages hensyn til livet med baby.

 

Morgen, aften og weekend er du velkommen til at benytte skolens faciliteter på egen hånd: Fitnesslokaler, springcenter, gymnastik- og bevægelsessale, boldbaner, svømmehal m.m., og du kan invitere din bedre halvdel ned til et weekend-besøg på skolen.

Se Brochure

 

Udtalelse fra tidligere deltager:Ollerup mor barn

"Min søn og jeg var på forældre/barn højskole, da han kun var 7 uger gammel. Egentlig var jeg lidt betænkelig ved hans unge alder, men det viste sig at være det helt rigtige for os. Min søn nød at være med til de moduler, hvor han var vågen. Sang og motorik modulet var et hit og det var her jeg hørte ham grine for første gang. Det var super fedt for mig, som nybagt mor, at få kroppen lidt igang og få lidt input til min nye rolle. Om aftenen nød vi godt af hinandens selskab og fik vendt nogle af de spørgsmål, der melder sig med en lille ny i livet.

Jeg vil helt klart anbefale dette ugekursus til alle andre nybagte forældre, og håber jeg får mulighed for at komme afsted igen."Hvis du er på barsel eller har mulighed for at tage en uge ud af kalenderen, så er dette en unik chance for dig til at nyde en uge, hvor der er tid til dig og din baby.

 

Kursuskalender for 2020:


Bemærk venligst, at kurserne kun udbydes om efteråret.


Uge 39                                                                
21.-27. september 2020 

Uge 43  
19.-25. oktober 2020

Uge 49
30. november-06. december 2020

 

Tilmelding foregår lige her: https://ollerup.dk/korte-kurserudlejning/hojskolekursus-om-foraeldrebarn-relation

Læs mere om Gymnastikhøjskolen i Ollerup her: https://ollerup.dk

Facebookhttps://www.facebook.com/www.ollerup.dk/
Instagramhttps://www.instagram.com/ollerup1920/

Har du spørgsmål omkring kurset skal du endelig skrive til info@ollerup.dk

Se evt. også profilen på Ollerup Højskole her på min barsel

Ollerup Far og Barn

 

 

 

 
Skrevet af