Du er her:min barsel»Zoneterapi»Zoneterapi Sjælland»Blid Zoneterapi

Blid Zoneterapi


 

    Blid Zoneterapi - Babyzoneterapi og zoneterapi til voksne
    Klinik i Hillerød - Gentofte - Jyllinge - Århus
     info@blid-zoneterapi.dk 
     +45 5094 0404 
    https://www.blid-zoneterapi.dk

 


Velkommen til Blid Zoneterapi.

Babyzoneterapeuter med god erfaring med zoneterapi til baby, børn og kvinder


Babyzoneterapeut og Zoneterapi til voksne

Vores hjerter banker for at hjælpe børn og babyer. Når vi hjælper de små til at få det bedre, så trives hele familien bedre.
Den ro vi har, påvirker børnene positivt, når de er til behandling hos os, og vi møder altid barnet, der hvor det er.
Vi har specialiseret os i at udføre mild og blid zoneterapi til babyer, børn og voksne.

Vi har klinik i Hillerød, Gentofte, Jyllinge og Aarhus

Du kan finde alle vores behandlere her: https://www.blid-zoneterapi.dk/behandlere

 

 

Zoneterapi til børn og babyer

Mange børn og babyer lider af maveproblemer, mellemørebetændelse eller gentagne forkølelser. Med zoneterapi kan vi genoprette balancen i kroppen og lette hverdagen for både børn og forældre.

Vores blide behandling skaber en dejlig ro og afstresser kroppen og de fleste går fra behandlingen med fornyet energi, overskud og en krop på vej tilbage i balance.

Zoneterapi til babyer og børn er både meget effektivt og meget blidt. Børn reagerer ofte hurtigt på behandlingen, og da zoneterapi også består af tæt kropskontakt, skaber det samtidig tryghed og ro. Behandlingen kan starte allerede i ammealderen, og vi sætter altid god tid af til hver behandling for at skabe tryghed og ro.

En behandling hos én af os er hjælp til selvhjælp, for du får råd om, hvad du som forældre selv kan gøre. De råd kan blandt andet omhandle ændringer i kost, vejrtrækningsøvelser, kosttilskud, samt hvilke zoner du med fordel kan trykke på.

 

Vi har gode erfaringer med zoneterapi ved problemer med:Babymassage

Babymassage kan berolige og skabe en følelse af tryghed hos dit barn. Hos Blid Zoneterapi i Hillerød, Jylling og Aarhus tilbyder vi kurser i babymassage, der lærer dig harmoniske og beroligende massage teknikker til din baby.

 

 

Skøn og afslappet babymassage

På vores babymassage kurser lærer du teknikker, der ikke kun øger din babys velvære, men også fremmer den vigtige tilknytning mellem dig og din baby. Massage frigiver hormonet oxytocin, som kan mindske stress for både dig og din baby. Vores kurser fokuserer på:

  • Babymassage strøg, der styrker tilknytningen mellem dig og din baby
  • Zoneterapipunkter, der kan lindre mavesmerter, søvnproblemer og forkølelse
  • Gymnastikøvelser, der øger din babys kropskendskab og motorik
  • Anvendelse af den bedste olie til massagen
  • Forholdet mellem dig og din baby

 

Du får en lille folder med alle strøgene og zonerne og en lille flaske økologisk mandelolie, så du kan fortsætte massagen derhjemme.

Babymassage forbedrer:

  • Dit barns sanser og kredsløb
  • Dit barns motorik
  • Dit barns velvære
  • Koliksmerte

 

Tag din mødregruppe med på babymassagekursus

En babymassage kan have mange fordele, og det kan være en social og lærerig oplevelse for nybagte mødre at deltage i et kursus sammen. Vi tilbyder forskellige kurser med 1 eller 2 besøg, som du kan læse mere om her.

Når vi underviser grupper, kommer vi gerne til dig i København, Aarhus og omegn, Roskilde og omegn, Holbæk eller Nordsjælland for at demonstrere teknikkerne. På denne måde kan I øve massagen på jeres børn, når I mødes næste gang.

 

Zoneterapi mod graviditetskvalme

Blid zoneterapi kan hjælpe dig med at slappe af under din graviditet, og kan også afhjælpe gener som graviditetskvalme. Kvalmen kan variere meget i styrke, og i nogle tilfælde kan den være så slem, at du er nødt til at sygemelde dig fra arbejdet.

 

 

Zoneterapi behandling for graviditetskvalme kan hjælpe dig med at få mere energi og overskud, så du kan nyde din graviditet igen. Zoneterapi er en behandlingsform, hvor vi med blide tryk under fødderne påvirker zoner, der kan skabe balance i kroppen og sætte gang i kroppens egen selvhelbredelse.

Hvordan fungerer zoneterapi mod graviditetskvalme? Hos Blid Zoneterapi udfører vi behandlinger i lyse og rolige omgivelser, hvor det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas i hele forløbet. Den første behandling starter altid med en kort samtale, hvor vi taler om dine problemer og behov. Vi lytter til dig og tilpasser zoneterapien til dine specifikke behov, så du kan få mest muligt ud af behandlingen. Vi har stor erfaring med behandling af graviditetsgener, og du kan trygt dele dine tanker og bekymringer med os. Vi finder en løsning og guider dig gennem hele forløbet.

Zoneterapien medvirker til en følelse af ro og balance, samtidig med at der sker en afspænding i kroppen. Den første behandling inkl. journal varer ca. 1,5 time, og antallet af behandlinger kan variere fra person til person, alt afhængigt af dit problem.

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan du få tilskud til din behandling. Hvis du har en sundhedsforsikring, kan det også være, at den dækker behandlingen - kontakt evt. din forsikring for at høre mere.

 

Zoneterapi for gravid igangsættelse

Blid Zoneterapi kan hjælpe med at sætte din fødsel i gang Hvis din termin nærmer sig eller er overskredet, og du stadig ikke har oplevet tegn på at fødslen går i gang, kan zoneterapi måske hjælpe. Hos Blid Zoneterapi tilbyder vi en behandling, der med blide tryk på bestemte punkter på fødderne kan skabe balance i kroppen og sætte gang i fødslen på en naturlig måde.

Zoneterapi punkter til fødsel Vores zoneterapi-behandling skaber balance i kroppen og kan hjælpe med at gøre kroppen klar til fødsel. Vi anbefaler at få den første behandling ca. 14 dage før terminen og gentage behandlingen med 3-4 dages mellemrum. Behandlingen kan hjælpe med at udløse plukkeveer, modne livmoderhalsen og skabe ro og balance i kroppen, så du er afslappet og klar til fødslen.

Hvordan foregår zoneterapi behandlingen? Vores behandling foregår i rolige og lyse omgivelser, og vi starter altid med en samtale, hvor vi lytter til dine behov og tilpasser behandlingen derefter. Vi har god erfaring med behandling af graviditetsgener og kan guide dig gennem hele forløbet.

Letpåvirkelige hormoner Kroppens hormonsystem er letpåvirkeligt, og derfor er det vigtigt at tage det roligt og undgå stress i det sidste trimester af graviditeten. Zoneterapi kan hjælpe med at berolige nervesystemet og skabe balance i kroppen, så du kan føle dig afslappet og klar til fødslen.

Få mere information om zoneterapi under graviditeten Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan zoneterapi kan hjælpe dig med at sætte din fødsel i gang, kan du læse mere på vores hjemmeside. Du kan også kontakte os for at booke en tid til en zoneterapi-behandling, og vi kan hjælpe dig med at finde en behandler nær dig.

Se vores videoguide til at hjælpe kroppen med at blive klar til fødsel Vi har også en videoguide med gode råd til selvhjælp til igangsættelse af fødslen, som du kan se på vores hjemmeside: https://www.blid-zoneterapi.dk