Du er her:min barsel»Zoneterapi»Zoneterapi Midtjylland»Karinas Zoneterapi & Akupunktur

Karinas Zoneterapi & Akupunktur

 

Din vej til harmoni og sundhed gennem sygeplejeerfaring og zoneterapi i Kolding

Mit navn er Karina Egedal, og jeg blev født i 1970. Jeg er mor til 2 børn, født i 1998 og 2001, og er gift. Min uddannelsesbaggrund omfatter en sygeplejerskeuddannelse fra Vejle Amts Sygeplejeskole i 1996. Jeg har mange års erfaring fra Ortopædkirurgisk Afdeling på Kolding Sygehus og som konsultationssygeplejerske i lægepraksis.

Min passion for at støtte gravide kvinder og forældre til småbørn begyndte under mine 10 år på Ortopædkirurgisk Afdeling, hvor jeg var fast tilknyttet børnestuen. Denne erfaring har givet mig indgående viden om børns sundhed og trivsel samt samarbejdet med forældre.

Min ekspertise dækker en bred vifte af områder, herunder sygdomme og skavanker relateret til bevægeapparatet samt forebyggende sundhedsarbejde som rygestop og kostvejledning. Min interesse for zoneterapi blev vakt, da jeg oplevede den positive effekt på min egen søns fordøjelsesproblemer.

Jeg har gennemgået en omfattende uddannelse som zoneterapeut på Zoneterapeutskolen i Kolding fra september 2011 til juni 2013. Derefter udvidede jeg min viden som TCM-akupunktør ved LASOTA i Fredericia, hvor jeg afsluttede uddannelsen i september 2017.

Min status som RAB-registreret (Registreret Alternativ Behandler) og mit medlemskab i Zoneconnection Terapeutforening (ZCT), godkendt af sundhedsstyrelsen, sikrer kvaliteten af mine behandlinger. Dette inkluderer min grundlæggende uddannelse i anatomi, fysiologi og sygdomslære fra min tid som sygeplejerske.

Jeg har en holistisk tilgang til behandling, der forener min sygeplejeerfaring med mine terapeutiske færdigheder. Jeg har løbende efteruddannelse og kurser i en række relevante områder, herunder zoneterapi og akupressur til børn og gravide, øreakupunktur, samt behandling af specifikke tilstande som angst og allergi.

Zoneterapi til Baby i Kolding Har din baby problemer med:

  • mavekneb
  • søvnproblemer
  • uro
  • forstoppelse
  • kolik

Her kan zoneterapi være med til at afhjælpe.

Zoneterapi til din baby i Kolding er en nænsom behandlingsform, hvor jeg vha. blide tryk og massage, stimulerer organzoner under fødderne. Det styrker kroppen og giver øget velvære og sundhed, og er meget effektivt.

Babyer nyder at få zoneterapi, da det er en meget afslappende behandlingsform.

Behandlingen foregår på min briks, hvor din baby enten ligger på ryggen eller du kan sidde med dit barn. Nogle børn nyder at blive ammet/ få flaske i mens.

Selve behandlingen tager 10-15 min, men jeg afsætter 30 min, så der er god tid til af- og påklædning.

Små børn reagerer meget hurtigt på behandling, så det vil oftest være nok med 1-3 behandlinger.

Læs mere om mig her: https://karinaszoneterapi.dk/hvem-er-jeg/ 

 

 

    Karinas Zoneterapi og akupunktur
    Falkenvej 15, kld. 6000 Kolding
    info@karinaszoneterapi.dk
     +45 2445 1049
    https://karinaszoneterapi.dk