Du er her:min barsel»Zoneterapi»Zoneterapi Fyn»Askbo Zoneterapi

Askbo Zoneterapi

Askbo Zoneterapi, reiki healing, og samtaleterapi i Langeskov

Kropsterapi vHelle Bülow Hansen Morliv


Zoneterapeut Klaus Holm

 
    Askbo Zoneterapi v/Klaus Holm
    Bremerskovvej 106, 5550 Langeskov
    kah@post.tele.dk
    +45 2044 5419
    https://www.askbozoneterapi.dk/

 

Jeg opdagede, at jeg har evnen til at helbrede, da jeg var til en familiefest for omkring 25 år siden. En kusine havde smerter i nakken, og jeg fik et billede i hovedet, hvor jeg holdt hendes nakke og skulder. Jeg gik hen til hende, lagde mine hænder på hende og talte med hende, mens jeg opdagede, at hendes smerter gradvist forsvandt.

Siden da har jeg haft flere lignende oplevelser med andre, og ved præcis hvordan jeg skal aktivere min evne til at helbrede. Ud over at helbrede, arbejder jeg også proffessionelt med zoneterapiens forunderlige egenskaber.

I min klinik har jeg de tre aber, - som symboliserer ikke at se, ikke at høre og ikke at tale, stående på en central placering. Dette minder os om, at vores dagligdag kan blive så travlt, at vi kan glemme at lytte, se eller tale med os selv og andre, hvilket kan føre til psykiske ubalancer og eventuelt også fysiske ubalancer.

Det der gør mig passioneret i mit abejde som alternativ behandler, er at jeg kan se og mærke, at mine klienter får en bedre hverdag, færre ubalancer i kroppen og dermed øget velvære. Jeg bruger traditionel kinesisk medicin og de fem elementer som et spændende redskab, og mit primære formål er at finde årsagen til min klients ubalance og arbejde med det.

Hos Askbo Zoneterapi tilbyder vi zoneterapi, Reiki healing og samtaler, og vi hjælper også de kvinder, der har svært ved at blive gravide.

Klienterne beskriver det som hyggeligt at komme i klinikken og snakke med mig, og de får mange gode råd med til livet, som hjælper dem. 

 


Hvorfor Zoneterapi til gravide?

Zoneterapi kan være godt i forbindelse med graviditet og fødsel, fordi det kan hjælpe med at afbalancere kroppen og mindske spændinger og smerter. Har du svært ved at blive gravid, kan zoneterapi også bruges til at styrke fertiliteten.

Zoneterapeuten kan arbejde med specifikke områder i kroppen, der kan være relateret til graviditet og fødsel, såsom lænden, bækkenet og fødselskanalen.

Man kan bruge zoneterapi til at tage mange forskellige graviditetsgener, og også hjælpe fødslen igang. 

Under graviditeten kan zoneterapi hjælpe med at reducere spændinger i kroppen og forbedre blodgennemstrømningen, hvilket kan hjælpe med at forberede kroppen til fødslen. Det kan også hjælpe med at lindre smerter i ryg, ben og fødder, som ofte opstår under graviditeten på grund af den øgede vægt og belastning på kroppen.

Under fødslen kan zoneterapi hjælpe med at øge fleksibiliteten i bækkenet og fødselskanalen, hvilket kan gøre det lettere for barnet at passere gennem fødselskanalen. Det kan også hjælpe med at reducere smerter og spændinger under fødslen, og endeligt kan zoneterapi under fødslen hjælpe med at øge energiniveauet hos mor, hvilket kan være nyttigt under en lang fødsel.

Helle Bulow

 

 Efter fødslen kan zoneterapi hjælpe med at genoprette kroppens balance og hjælpe med at lindre eventuelle smerter eller spændinger, der kan opstå som følge af   fødslen. Det kan også hjælpe med at øge energiniveauet og fremme helingsprocessen.


 Hvis du ønsker at booke en tid, se behandlinger og priser, kan du se mere på min hjemmeside: https://www.askbozoneterapi.dk/booking/