Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Nyheder»Businessmor, tre trin til succes som mor og selvstændig
onsdag, 04 oktober 2017

Businessmor, tre trin til succes som mor og selvstændig

Skrevet af 

Bogen “Businessmor - 3 trin til succes som mor og selvstændig” udkommer her i oktober. I den anledning kommer mor til fire, forfatter og ejer af Mors Business, Christine Gouchault rundt i landet, og deler indsigter fra bogen, samt fortæller, hvordan hun selv har startet virksomhed i Frankrig og Danmark.


Til disse arrangementer kommer flere af de succesfulde kvinder, som er interviewet i bogen, og deler deres erfaringer, samt afslutter med en skarp paneldebat omkring dilemmaerne som mor og selvstændig.

Der vil være tid til at netværke med de andre deltagere, tale med alle oplægsholderene og få signeret din bog. Glæd dig til et par inspirerende timer i godt selskab, hvor du får masser af input til din virksomhed.

Se datoer, byer - og tilmeld dig gratis her

Om bogenGennem tre trin lærer du at håndtere usikkerheden og sætte dine styrker i spil, lægge en effektiv strategi, og få hverdagen til at hænge sammen, så der er tid til familie og virksomhed. 

Du bliver guidet uden om faldgruberne og får masser af gode råd, øvelser og eksempler fra det virkelige liv. 

Bogen er spækket med erfaringer fra forskellige kvinder, der har skabt succes med deres virksomhed og tid til deres børn. -  Hør om deres kriser, indsigter, overraskelser og successer, og få inspiration og råd til at skyde genveje og undgå faldgruber.

 -  Kom bag om forretningshistorierne: hvordan man går fra dagpenge eller SU til selvstændig, starter en café, får million investeringer til udviklingen af et nyt produkt, lykkes som soloselvstændig, eller vokser fra 0 til 25 medarbejder på et år.

 -  Få indblik hverdagen med graviditet og barsel, og find ud af hvad man gør, når man er single, har fem børn eller ens mand er meget væk.

Du kan købe bogen hos Saxo


Om Christine


Christine Gouchault har en mastergrad i kommunikation og reklame fra INSEEC Paris, og er certificeret business-, life- og mastercoach. Christine har før haft egen virksomhed i Paris og har mere end ti års erfaring som konsulent indenfor HR, salg og markedsføring. I dag er hun ejer af Mors Business (link: www.morsbusiness,dk) , hvor hun hjælper andre selvstændige mødre gennem netværk, foredrag, workshops og rådgivning.

Hun er gift med Florent, og sammen har de fire børn i alderen 3 - 11 år.

Læs også: Lykken som småbørnsmor med egen virksomhed