Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Efter fødsel»Efter fødsel Fyn»Kiropraktor Sanne Løbner - Sundhedshuset i Odense

Kiropraktor Sanne Løbner - Sundhedshuset i Odense

 

sundheds huset

Kiropraktisk behandling i Odense for dig og din baby

En fødsel er en hård omgang - både for dig som mor og for din baby. Mange oplever at få smerter i lænd, skuldre, nakke eller ryggen efter fødslen, og det kan være hårdt at håndtere, når man samtidig skal tage sig af et lille menneske. Det er også helt naturligt, at din baby på den trange vej ud får små såkaldte "låsninger" i skuldre eller ryg, som kan forårsage ubehag og give søvnbesvær eller motoriske udfordringer i den første tid og i løbet af barslen.

Et fastlåst led er ikke bare utroligt smertefuldt. Det giver dårligere bevægelighed, påvirker fordøjelse, appetit, søvn, og der er også risiko for følgeskader, hvis der ikke tages hånd om det.

Hos kiropraktoren i Sundheds-huset i Odense er der hjælp at hente for dig som nybagt mor eller din baby.


Nænsom kiropraktisk behandling af store og små

Sanne Løbner er indehaver af Sundheds-huset og uddannet kiropraktor med stor erfaring og passion for de små. "Det er min store passion at hjælpe særligt de små patienter, så de kan trives og vokse uden smerter. For nogle kan det være grænseoverskridende at tage sit nyfødte barn med til kiropraktor, men jeg gør en dyd ud af at sikre, at både baby og ikke mindst forældrene føler sig trygge. Jeg ser ofte babyer, der er få uger gamle og behandlingen er altid yderst nænsom og tilpasset det enkelte lille menneske. Det er en nænsom og legende oplevelse at få kiropraktisk behandling hos mig, og I vil altid få masser af gode råd med hjem."

Udover at yde professionel behandling til babyer og børn har Sanne ligeledes stor erfaring i at afhjælpe ryg- og ledproblemer hos voksne. Mange nybagte mødre nyder godt af at blive tilset af kiropraktoren for at få kroppen på ret køl efter en fødsel.Hvad kan kiropraktoren hjælpe dig med?

Forældre kommer til Sanne med en lang række udfordringer hos deres børn, men nogle af de mest almindelige er;

  • Kolik
  • Problemer med at kravle
  • Problemer med at ligge på maven
  • Problemer med at sidde på en stol
  • Problemer med at finde ro om natten

Hos de voksne eller nybagte mødre handler problemerne ofte om;
  • Ondt i lænden
  • Migræne
  • Hold i nakken
  • Spændingshovedpine
  • Ondt i skulder/ankler


Tæt samarbejde med andre faggrupper i Sundheds-huset

Sundheds-huset er et moderne, tværfagligt behandlerhus, hvor alle behandlere samarbejder på tværs. Det sikrer den bedst mulige behandling, uanset hvilke problematikker du som patient møder op med. Sundheds-huset tilbyder også en række forskellige træningshold - blandt andet træning for gravide, efterfødselstræning, babymotorik og pilates. Sanne opfordrer derfor alle til at bruge husets aktivt og drage fordel af de mange tilbud.


Hvordan får jeg kiropraktisk behandling?

Du booker tid via vores hjemmeside her

Prisen er fastsat af Dansk Kiropraktorforening og Sygeforsikringen, og du kan få tilskud fra Sygeforsikring Danmark samt eventuelle private sundhedsforsikringer.


Bestil din tid i dag på 66 16 07 07 eller info@sundheds-huset.dk
Kiropraktor Sanne Løbner
Sundheds-huset

Adresse:

Paarupvej 15
5210 Odense N


Kontakt:

tlf: 66160707
mail: sanne@sundheds-huset.dk

Website: 


http://www.sundheds-huset.dk/vi-tilbyder/kiropraktik