Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

Du er her:min barsel»Efter fødsel»Efter fødsel Midtjylland»Ammehjælp ved Astrid Givard
 

Ammehjælp ved Astrid Givard

Ammehjælp ved Astrid Givard – En ANDEN start

”Hvor ville jeg gerne have vidst dette inden fødslen...” Sætningen hører jeg ofte ude på mine ammebesøg ved kvinder, der føler, at de har prøvet alt, men amningen fungerer bare ikke. Det kan være, at baby ikke tager nok på, at baby græder og er meget urolig, at I har fået en suttebrik på barselsgangen, og nu kan I ikke komme af med den igen, at du har ondt, når baby ammer osv.

Der er virkelig god grund til at forberede dig på amningen inden fødslen. Og gerne så tidligt, du kan. For når du er højgravid, fylder fødslen mest, og det er så svært at forestille sig livet efter fødslen. 


Ammekursus

”Amning uden smerter og tårer” er et ammeforberedende kursus for gravide på 2,5 timer, hvor du lærer alt det basale, du bør vide inden ammeetableringen. Vi arbejder med, hvordan du helt lavpraktisk kan gribe amningen an, så det bliver en god oplevelse uden smerter og tårer. 

"Jeg har deltaget i ammekurset og synes, det var meget værdifuldt at blive klædt på til opgaven og ikke mindst forberedt mentalt på amningens best practises og faldgruber. Da jeg ammede første gang havde jeg store problemer med smerter og forkert sutteteknik, og nu kan jeg se, at jeg dengang ikke fik den hjælp, jeg havde brug for. Denne gang er jeg bedre forberedt med konkrete teknikker og viden, der gør mig i stand til at reagere, justere til og evt. søge hjælp, hvis behovet skulle opstå, når jeg skal til at starte amningen op."


Ammebesøg

Har du ikke nået at deltage i kurset, eller synes du stadig, at der er problemer, så tager jeg også ud på ammebesøg. Et ammebesøg varer typisk omkring 1,5 timer, hvor jeg hjælper med at få lagt baby rigtigt til, vi taler om de udfordringer, de er og jeg spørger meget ind til jeres fornemmelser. Jeg bliver hos jer, indtil barnet har spist et helt måltid, og efterfølgende har I mulighed for gratis telefonisk opfølgning.


Om Astrid

Min store interesse for amning startede, da jeg fik vores første barn. Det tog et par dage at forstå, hvordan det var smart at gøre med baby og bryst, men i mødet med sundhedssystemet oplevede jeg, at der blev tvivlet enormt meget på mine evner til at amme. Jeg fandt en indre styrke frem, som gjorde, at jeg kunne modstå presset og i stedet lytte til min stærke intuition, som fortalte mig, at jeg gjorde det rigtigt, og at min baby havde det som hun skulle. Og det havde hun! (Hun er i dag 9 år!)

Da vi havde fået vores andet barn, uddannede jeg mig til doula – der var ingen tvivl om, at jeg brændte for hele dette område omkring graviditet, fødsel og barsel. Jeg blev efterhånden også uddannet ammerådgiver i foreningen Forældre og Fødsel, hvor jeg arbejder frivilligt. Det er gratis for alle at ringe og modtage ammerådgivning.

Nu har jeg ammet tre børn og har haft nogle meget ukomplicerede forløb. Jeg er meget optaget af nybagte mødres intuition og hvor let, de kan komme til at tvivle på den. Ved nogle ammebesøg arbejder vi kun med at finde ind til intuitionens klare stemme, mens vi ved andre arbejder helt lavpraktisk med teknikken, stillinger osv.


Kontakt

Jeg forsøger at rykke ud hurtigst muligt, når der er behov for akut ammehjælp. Send en sms for hurtigt svar: 40313421

Eller send mail på: kontakt@enandenstartk.dk

 
 
 
 
 
 
 
Astrid Givard
Coach, Doula & Fødselskonsulent
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontakt:

tlf: 4031 3421
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Manatee - Desktop FloorAd