Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Bøger»Gør din baby tryg og glad med Katrine Birks nye bog Tryk og glad babymave

Gør din baby tryg og glad med Katrine Birks nye bog Tryk og glad babymave

Skrevet af 
Gør din baby tryg og glad og fri for mavegener ved hjælp af akupressur og zoneterapi som du selv lærer at bruge derhjemme takket være Katrine Birks nye bog Tryk og glad babymave

Rigtig mange forældre til babyer og småbørn, oplever at deres børn i perioder sover dårligt. Katrine Birk, forfatteren til TRYK & GLAD, har derfor skrevet TRYK & GLAD BABYSØVN, som går i dybden med emnet søvn. Via akupressur og zoneterapi hjemmefra, kan du naturligt støtte din baby i at sove helt optimalt. Du kan også afhjælpe typiske søvnrøvere som ondt i maven, nattehoste, mareridt, stresset nervesystem, ondt i ørene og mere. Bogen kan give babyer og børn mere ro og større velvære.


Babyer behøver ikke at være plaget af at have ondt i maven, men det er der alligevel mange som er. Derfor har Katrine Birk, forfatteren til bestselleren TRYK & GLAD, skrevet TRYK & GLAD BABYMAVE, som går i dybden med naturlig mavehjælp. Via enkelt zoneterapi- og akupressur, kan du som forældre afhjælpe mange af de typiske mavegener som forstoppelse, luft i maven og mavekneb, samt kolik.


Læs mere, og køb bogen

Læs evt også Katrine Birks artikel 5 magiske punkter mod din babys maveproblemer
Skrevet af