Min Barsel
Barselsregler, graviditetskalender, fødselsberetninger, nyheder, artikler m.m.

Du er her:min barsel»Artikler»Tara Ravn | min barsel
 
 
Tara Ravn

Tara Ravn

Tara Ravn (fødsels-)fotograf, Rudolf Steiner pædagog og senest jordemoder fra Københavns Jordemoderskole. Som selvstændig jordemoder i mit firma naturligfoedsel.com prioriterer jeg den tætte relation til kvinden og hendes familie i graviditeten, under fødslen samt i tiden lige efter. 

Som jordemoder lægger jeg vægt på den trygge relation, fordi erfaringen viser, at det er den halve fødsel. Trygheden er smertereducerende og forkorter ofte fødselsforløbet.

I den fødselsforberedelse og jordemoderomsorg som jeg tilbyder, har jeg fokus på hele kvinden; både krop, følelse og sjæl. Tilbuddet indbefatter både enkeltstående konsultationer og behandlinger som akupunktur, massage og reboozo afspændings-massage og vendingsforsøg med reboozo. 

Nyhed til dig der ikke ønsker medicinsk igangsættelse: I københavnsområdet giver jeg modningsakupunktur og dybdeafspændende reboozo fra uge 37 + samt igangsættende akupunktur, når baby er til termin. Dette gives i hjemmet. 

Følg mig også på instagram og facebook

Hjemmeside adresse: http://naturligfoedsel.com/

Find en doula

  • FOR DIG DER INSISTERER PÅ EN TRYG OG MINDEVÆRDIG FØDSELSOPLEVELSE UDEN STRESS OG UNØDIGE INDGREB. DIT BARNS FØDSEL ER EN UNIK OG ESSENTIEL BEGIVENHED, OG OPLEVELSEN VIL I BÆRE MED JER RESTEN AF LIVET. DIT BARN BLIVER KUN FØDT ÉN GANG OG JEG HAR NETOP TIL FORMÅL, AT HJÆLPE DIG OG DIN PARTNER TIL AT SKABE EN TRYG, GLÆDESFULD OG MINDEVÆRDIG FØDSELSOPLEVELSE FOR JER ALLE TRE.
    Læs mere
load more hold SHIFT key to load all load all
facebook

Manatee - Desktop FloorAd