Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Keven Søgård Bruun

Keven Søgård Bruun

 

 

Hvordan har jeg fået denne forståelse?

Jeg har fået denne forståelse gennem arbejdet med kroppen. Gennem Body-sds behandling hjælper jeg børn og unge samt genopretter og opbygger kontakten til det fulde potentiale som voksen. Jeg arbejder som selvstændig Body-sds terapeut i Odense, men er samtidig tilknyttet Body-sds i København, hvor jeg fungerer som supervisor og underviser på Body-sds uddannelsen, samt underviser på overbygningskurser for uddannede Body-sds terapeuter. Gennem Body-sds behandlingen arbejder jeg med alle problemstillinger, både fysisk, psykisk og mentalt inden for familieliv, arbejdsliv, sportsfolk og virksomhedspersonale.

Se mere på min hjemmeside eller facebook

Hjemmeside adresse: http://body-fyn.dk/