Elin Solheim

Elin Solheim

Elin har 18 års erfaring som fysioterapeut, er mor til 3 og er kvinden bag SOLHEIM - Bevæg Dig Stærk, som du finder på www.elinsolheim.dk. Hun er oprindelig norsk, og bor med mand og børn lidt nord for København.
Bevæg Dig Stærk/www.elinsolheim.dk er et online træningsforløb udviklet af fysioterapeut Elin Solheim.

Det er er en metode og et træningsfælleskab for mødre, der har eksisteret online siden januar 2014. Metoden træner bækkenbund og kerne som et helt system gennem nøje udvalgt funktionel træning, men er langt mere end øvelser.

Det er også en helkropsløsning der giver kvinder redskaberne til langt mere effektiv og hensigtsmæssig træning og bevægelse i hverdagen, også mange år efter en graviditet.

Gennem et forløb hos Elin har hundredevis af kvinder fået en stærk og velfungerende kerne. Men de har også fået et fysisk fundament og tillid til, at kunne belaste kroppen mere og bedre i hverdagen, og til at vende tilbage til tungere træning som vægtløftning, eller løb uden risiko for overbelastning eller skade.

Det er noget der kan integreres i hverdagen med det samme, samt i al anden træning - i alle livets faser, resten af livet.

Læs mere på SOLHEIMs blog

Find SOLHEIM på facebook
Hjemmeside adresse: http://www.elinsolheim.dk