Ann-Emilie Augustinus

Ann-Emilie Augustinus

 

 

Ann-Emilie Augustinus er jordemoder og sexolog og indehaver af "Moder Jord - Privat Jordemoder & Terapi", en ny-opstartet klinik med base i Vejle.

Jeg arbejder ud fra troen på et vi som mennesker ikke kan puttes i "kasser". At man ikke kan kigge på en gravid og kun se krop og baby, men også se en mor, en sjæl og en psyke bag. Jeg arbejder meget med menneskets kærlighed til sig selv og troen og styrken i eget hjerte.
Jeg kæmper for gravide skal finde troen på egen krop og evnen til at føde. Istedet for risikotænkning, fokuserer jeg på tryghed, intimitet og kærlighed i fødslen. Alle børn fortjener at blive født i kærlighed. Terapeutisk arbejder jeg med alle. Vordende forældre, nybagte forældre, singler, par, unge og gamle. Både de fysiske seksuelle emner, men i langt højere grad også de følelsesmæssige aspekter af kærligheden i livet.
 
Jeg laver seksualundervisning i folkeskolen for unge mellem 13-18 år. Både freelance, og fra 2015 også i samarbejde med ungdomsskolen i Vejle.
 
Jeg skriver artikler og laver foredrag både indenfor sexologien og det jordemoderfaglige.
Hjemmeside adresse: http://moderjord-klinik.dk/