Kids-world


kids world boernetoej

Kids-World er en af Danmarks største online forhandlere af børnetøj, fodtøj, legetøj og interiør til børn. Virksomheden blev stiftet i 2006 og beskæftiger i dag mere end 130 medarbejdere. I 2018 modtog vi E-handelsprisen "Brugernes Favorit" og Børn i byen-prisen "Årets forretning".

Vores vision er at blive alle børnefamiliers foretrukne shoppingunivers med salg af alt fra tøj og sko til legetøj. Vores mission er at skabe et fantastisk shoppingunivers med alt til baby, børn og teenagers, hvor kunderne føler kontakten med os, idet vi altid prioriterer at give vores kunder den bedste shoppingoplevelse, hvor det mærkes, at de handler med mennesker.

At have et godt forhold til vores kunder er alfa omega for os både som personer og som virksomhed. Derfor arbejder vi altid på at give en sublim kundeservice, der er personlig, positiv og løsningsorienteret på samme tid.

Vores fælles værdier i Kids-World er at være imødekommende, ambitiøse og møde kunderne i øjenhøjde. Med respekt tilbyder vi forskellige produkttyper og tekstiler, og tager ansvar for fremtiden ved at træffe miljøbevidste valg i vores processer.

Kids-World blev stiftet i Esbjerg af Annette Lykke Nielsen og Jesper Klit Johansen, da de savnede en webshop, der kunne tilbyde et tidssvarende og godt udvalg af børnetøj samtidig med en fantastisk kundeservice. Siden da har de arbejdet på at blive børnefamiliernes foretrukne shoppingunivers.