House of Kids


house of kids boernetoej

Velkommen til House of Kids! Hos os finder du et stort og eksklusivt udvalg af babytøj og børnetøj fra over 100 forskellige brands, både skandinaviske og internationale mærker. Vi har tøj til børn i alderen 0-16 år, i lækre kvaliteter og slidstærke materialer, som bodystockings, bukser, bluser, heldragter, strømper, kjoler og meget mere. Vælg mellem økologisk børnetøj, kendte brands, små nichebrands og internationale mærkevarer.

Vi har også skabt vores eget "House of Kids" brand, som består af en ny kollektion hver sæson, kaldet "everyday life collection". Det er lækkert basic børnetøj i trendfarver, som kan matches med sæsonens styles fra andre mærker, til skarpe og billige priser, for at give mulighed for at udvide basisgarderoben. En basisgarderobe lægger altid den bedste bund for en god garderobe, hvor man let og hurtigt kan vælge tøj til sit barn. Vores kvalitet er silk touch, som er super lækker og blød.

Hos House of Kids finder du et stort udvalg af bæredygtigt og økologisk børnetøj, tilbehør og tekstiler, som sengetøj, sutter, nusseklude, rangler, stofbleer fra eksklusive mærker som Serendipity Organics, Garbo & Friends, Liewood, Saga Copenhagen, Bibs, Joha, Fabelab, Cink, Studio Feder og mange flere.

Vi fokuserer på at tilbyde det bedste til dit barn. Vores tøj er lavet i bæredygtige eller økologiske materialer uden skadelig kemi. Tøjet er Oeko-Tex og GOTS certificeret, som er den højeste form for certificering og sikkerhed du kan få.

Du kan shoppe med god samvittighed hos os, uden at bekymre dig om dit barns sundhed, samtidig med at du tager hensyn til både miljø og natur.