Jollyroom


jollyroom baby og småbørnslegetøj
Jollyroom er Nordens største e-handelsvirksomhed, der specialiserer sig i baby- og børneprodukter. Jollyroom har alt, hvad du har brug for til børn i alderen 0-12 år, samt et stort udvalg til gravide.

Virksomheden blev grundlagt i 2010 og er i dag en af de hurtigst voksende e-handel virksomheder i Europa. Jollyroom har mere end 2 millioner kunder og har et stort lager, med over 35.000 artikler, hvor børnefamilierne kan finde både velkendte og nye varemærker. 

Jollyroom har kontor i Gøteborg, Umeå og en butik i Stockholm Kungens Kurva. Deres personalestyrke vokser hele tiden og består i dag af 500 medarbejdere og missionen er at blive en af de ledende aktører på barn- og babymarkedet i Europa.

Jollyrooms grundlæggere har arbejdet med e-handel siden 1996 og har tidligere bygget flere ledende e-handelsvirksomheder i Norden, og har leveret mere end 20 millioner pakker til nordiske kunder.

Når det gælder legetøj til babyer og småbørn, så har vi hos Jollyroom fokuseret på at skabe et stort og let tilgængeligt udvalg af spændende, stimulerende og populære legetøj til babyer og småbørn, - ja, vi vi har faktisk til alle aldre hos børn.

På vores hjemmeside kan du finde både nyt og klassisk legetøj til både babyer og store børn, og vi har sørget for et varieret sortiment, så både piger og drenge kan finde noget, de kan lide.

Køb dåbsgaver, julegaver eller fødselsgaver til alle familiens børn på én gang, lige her på Jollyroom.dk.