Coolshop


coolshop baby og smabornslegetoj

Coolshop er en online butik, der blev grundlagt af brødrene Mark og Mike. Det var en fredag den 25. januar, 2002, klokken 12.12. De to grundlæggere var i starttyverne på det tidspunkt og havde endnu ikke lært at stå op om morgenen, hvilket forklarer hvorfor de valgte at starte deres virksomhed sent på dagen.

De to brødres passion for at skabe en enkel og cool shoppingoplevelse var drivkraften bag grundlæggelsen af Coolshop. De startede i deres egen garage og voksede hurtigt med hjælp fra en tredje partner, Jacob Risgaard, som de mødte undervejs.

Siden da, har Coolshop forpligtet sig til at være en 100% dansk ejet virksomhed, tilbyde enkel og ærlig service, lave priser og gratis og hurtig levering. De stræber også efter at gå den ekstra mile for deres kunder og være en tryg og pålidelig butik at handle hos.

Coolshop sælger også et stort udvalg af børne- og babylegetøj, med et bredt sortiment af kendte mærker og nye interessante produkter. Coolshop sælger kun de bedste mærker og produkter i baby legetøj.

Du kan altid være sikker på den bedste pris, da vi har prisgaranti og gratis fragt. Derudover har vi altid udsalg på masser af spændende baby legetøj. Vi har et stort udvalg af forskelligt legetøj. Vores produkter er udvalgt af vores specialist inden for baby legetøj, hvor der er fokus på kvalitet og sikkerhed.