BabySam


babysam autostol

BabySam har som mål at være Nordens førende og bedste indenfor babyudstyr. Derfor sælger BabySam kvalitetsprodukter og giver rådgivning, der understøtter børns udvikling og sikkerhed.

Med mere end 40 års erfaring i rådgivning, ønsker vi at gøre det nemt for vores kunder at træffe informerede valg, og vores rådgivere er altid klar med den seneste viden og vejledning. 
Vores medarbejdere er certificeret i rådgivning om barnevogne og autostole og tilbyder personlig rådgivning med fokus på ansvarlighed og ekspertise.

For at øge sikkerheden for vores kunder, tilbyder vi desuden en times gratis og unik rådgivning om valg af babyudstyr.

BabySams leverandører bliver valgt ud fra kriterier som ansvarlighed, etik, miljø, sikkerhed og høj kvalitet. Som eksklusiv forhandler af flere velkendte mærker, såsom det danske barnevognsmærke Odder, sørger vi for at vores leverandører lever op til de samme standarder om optimal komfort, kvalitet, design og sikkerhed som os.

Vores børn er det vigtigste, vi har. Derfor er det afgørende at vælge en autostol, der er af høj kvalitet og som opfylder alle behovene i din familie. Det er netop det, du kan finde hos BabySam. Vi har samlet et bredt udvalg af autostole, der passer til barnet i alle aldre, fra det er nyfødt og helt til det ikke længere har brug for en stol.