Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Tips og ideer»Hjælp til at styrke dit barns immunforsvar

Hjælp til at styrke dit barns immunforsvar

Skrevet af 
annonce billede

Måske I er førstegangsforældre. Det kan her være ekstra hårdt, hvis dit barn udtrykker utilfredshed. Da barnet intet sprog har, er det svært at vide hvad deres utilfredshed er et udtryk for. Da barnet ikke har været i kontakt med mange bakterier gennem de første måneder, er deres immunforsvar ikke styrket, og derigennem bliver de oftere syge. Der findes en række af gode råd og fifs til, hvordan du kan styrke dit barns immunforsvar, men zoneterapi er også en af dem, trods det sjældent er noget vi tænker over. Læs derfor med herunder og forstå, hvorfor zoneterapi kan være godt for dit barn.

Hvordan kan zoneterapi hjælpe mit barn

Har dit barn ondt i ørerne

De bedste forudsætninger for et sundt immunforsvarssystem er blandt andet en god mængde søvn, en varierende kost og frisk luft. Nogle gange behøver barnet dog en hjælpende hånd, hvilket Merete Kongsmark Andersen kan hjælpe barnet med gennem zoneterapi. Merete er er børnezoneterapeut og tilbyder god zoneterapi til børn, der behøver lidt hjælp. Zoneterapien består I, at forskellige steder på kroppen stimuleres blidt for at hjælpe immunforsvaret på vej. Med andre ord går terapien ud på at hjælpe kroppen til selvhjælp. Endvidere sætter Merete en dyd i, at lære både dig og dit barn at kende, således I får den bedste oplevelse.

Hvornår skal jeg benytte zoneterapien?

Zoneteriapi til børn

Det kan være svært at vide, hvornår zoneterapien er er nødvendig at gøre brug af. Det kan være et godt pejlemærke at gå efter, hvis dit barn ofte rammes af sygdom, som er tilbagevendende gang på gang. Hjælp dit barn med forkølelse, hjælp dit barn med mellemørebetændelse eller hjælp dit barn med væske i ørene. Hvis du ønsker at vide mere herom, kan du få denne gratis video og flere ideer til, hvordan du også kan bruge zoneterapi til at hjælpe dit barn mod mavesmerter. Se derfor denne gratis video til at styrke dit barns immunforsvar, så selv kan gøre lidt derhjemme også. Så styrk dit barns immunforsvar ved at kontakte www.blid-zoneterapi.dk.

Merete Kongsmark Andersen

Skrevet af