Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Artikler»Selvudvikling»Hvis du tænker din hverdag er noget lort - så er det HELT rigtigt...

Hvis du tænker din hverdag er noget lort - så er det HELT rigtigt...

Skrevet af 

Dit mindset, dine tanker er ALT - altafgørende for hvordan din dag den BLIVER, og hvordan din dag den ER. 

Det handler alt sammen om hvordan du håndterer plan B - hvordan du håndterer det når det ikke går som du troede det ville, som du havde planlagt og håbet på.... hvad plejer du så oftest at gøre??

Holder du krampagtigt fast i din plan for dagen og bliver gradvist mere og mere frustreret og måske endda stresset over at det ikke går som du havde sat dig for at det skulle? Tager en indre magtkamp med din indre perfektionist og overbeviser dig selv om at hvis du bare lige når det og det, og udsætter måske de ting der skulle fylde mest i dagen - tid med dine børn, tid med din bedre halvdel, med veninden, med dig selv?

Eller standser du op, registrerer og accepterer at nu er plan A nødt til at blive kasseret, giver slip på det den indeholdt, måske har min 5 trins guide og dagsoverblik med dig (hvis du ikke har den men er interesseret så send mig en mail og jeg sender den fluks) så du LIGE DER kan lave en knivskarp lyn-prioritering af resten af din dag. Hvor du husker dig selv på det allervigtigste fokus på dagen - og så sørger du for at TAGE dig tid til det allervigtigste og fortsætter dagen?

Jeg ved godt hvilken en af de to scenarier jeg allerhelst vil tilhøre hver evig eneste dag og hvilken jeg gerne vil skrotte for good.
Første scenarie var desværre mit (ubevidste) førstevalg i mange år, men det var det netop fordi jeg ikke gjorde mig det bevidst at ALT i min hverdagen er et valg.

Det sekund du indser at det er DIG og kun DIG der har valget, ansvaret og magten over hvordan du har det HVER dag mentalt - der giver du den indre perfektionist et sådan los i bagdelen så det lærer man aldrig at stave til...og det føles for godt til at være sandt, men det er det heldigvis ikke.

Derfor hvis du tænker din hverdag er noget lort - så er det det den er OG hvis du tænker din hverdag er fucking fantastisk så er det det den er.

Vores hjerne og tanker sørger for at det vi fokuserer allermest på, er det der får lov at fylde allermest i vores bevidsthed - så enkelt er det.

Du vælger ikke selv HVILKE tanker der kommer i dit hoved, men DU VÆLGER selv hvor meget TID du vil bruge på hver enkelt tanke og derved fokus i din hverdag.
Så valget er dit :

"Årh nej jeg magter ikke endnu en hverdag i hamsterhjulet"
eller
"Hvorfor kun ferie all-inclusive, jeg vil have hverdag med all-inclusive"

For med det valg følger en tilsvarende hverdag HVER dag - de tanker og det fokus du lader fylde bliver til din hverdag og DIN virkelighed

Kan du have det helt fantastisk til vi ses igen!

Kærligst
Anita

 

Skrevet af