Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Nyheder»Tag til baby- og småbørnsmesse i Øksnehallen
tirsdag, 09 oktober 2012

Tag til baby- og småbørnsmesse i Øksnehallen

Skrevet af 

Lørdag den 13. og søndag den 14. oktober fra 10-17 er der babymesse i Øksnehallen på Halmtorvet i København. Det er Danmarks største messe for gravide og forældre til børn imellem 0-6 år.

Her vil være stande med alt hvad et moderhjerte kan begære ligefra ammestole og kvalitetstøj til kosttilskud, børnefotografering, barnevogne og ballondekorationer. Den populære netsundhedsplejerske Helen Lyng Hansen har også en stand på messen, hvor du kan kigge forbi og få gode råd.

Rundt omkring på standene kan du få information om graviditet, sundhed, udstyr, tøj, møbler, mad, sikkerhed, pasningsordninger, plejeprodukter og meget mere. Messen er også stedet, hvor du henter inspiration, smager babymad, tester legetøj, ser på barnevogne, køber ventetøj, børnetøj, bøger osv. osv.

Dagene vil være fyldt med aktiviteter for de små rundt om i hallen og på standene. Der vil blandt andet være babysalmesang, rytmik og fortælling. Der vil også være et stort legeområde og der vil desuden være underholdning i form af dukketeater og børnekoncerter.

Der er også omgivelser med stille puslepladser og rolige ammestuer med behagelige vuggende ammestole. Messen er indrettet med brede gange til passage for barnevogne og klapvogne og der er også mulighed for at benytte højstole rundt omkring i hallen. 

Det koster 80 kr for en voksenbillet og er gratis for børn indtil 12 år i følgeskab med en voksen.

Billetterne købes ved indgangen. Der kan ikke hæves kontanter i hallen, men visse stande tager dankort.

Der er mulighed for parkering på pladsen foran hallen.