Min Barsel

Spørg jordemoderen, barselsregler, aktikler, graviditetskalender og meget mere
Du er her:min barsel»Efter fødsel»Efter fødsel Sjælland»Ammehjælp v/ Louise Nabe

Ammehjælp v/ Louise NabeAMMERÅDGIVNING


Ammerådgivning handler om at hjælpe dig som mor til at få en bedre ammeoplevelse og sikre, at du føler dig tryg i din amning – og ved, hvordan du skal håndtere de udfordringer, som måtte opstå.


Sådan foregår en session

Jeg tilbyder altid en indledende og uforpligtende samtale over telefon.

Formålet er, at du kan mærke, om du har behov for et besøg af mig – og at du kan få løst evt. her og nu problemer.

Der er rigtig mange problematikker som kan løses over telefonen, og hurra for det.

Nogle gange kan det være sutteteknikken, der driller, og det kan være svært at få rettet den til, uden et erfarent øje og praktiske tips, som er nemmest at vise ‘live’.

Om du vælger en telefonsamtale eller en session i dit eget hjem, vil du blive mødt med kærlig opmærksomhed og stor velvilje. Jeg plejer at være hurtig til at mærke hvor du er i dit ammeforløb og sætte ind hér, med råd, vejledning, smil og et lille boost af selvtilliden, for det kan der være hårdt brug for i denne periode.

Jeg brænder for at hjælpe dig i gang med amningen og jeg vil gøre mit allerbedste for at hjælpe dig, så du kan nyde et vellykket og givende ammeforløb.

Lad os prøve at løse dine ammeproblematikker sammen, for ingen nybagt mor skal stå alene med denne kæmpe udfordring.

På min blog kan du læse om nogle af de typiske ammeproblemer, f.eks. stramt tungebånd, appetitspring mv.

 

MIN AMMEHISTORIE

Da jeg var gravid første gang, havde jeg, som mange andre vordende mødre, et stort ønske om at amme mit barn.

Jeg troede, at det ville komme helt naturligt, og at det ville være nemt. Men jeg blev hurtigt klogere. Det var absolut ikke nemt!

Da jeg 2,5 år senere skulle have barn nr. to, var jeg blevet klogere. Jeg vidste, hvad amning indebar, og havde lært teknikken. Jeg var så klar til at prøve igen.

Men også denne gang måtte jeg give op. Jeg kunne bare ikke få det til at fungere. Amning er en videnskab.

20 måneder efter skulle jeg føde barn nr tre og havde denne gang valgt at føde hjemme. Jeg havde sat alt ind på at få amningen til at køre denne gang, og endelig lykkedes det. Sikke en sejr.

Som sygeplejerske arbejdede jeg på en neonatal afdeling (afd. for for tidligt fødte og syge nyfødte). Her beskæftigede jeg mig bl.a. meget med ammeetablering og alle de problematikker og udfordringer, der kan være i den forbindelse.

Jeg oplever, at sundhedssystemet slet ikke gør nok for de nybagte mødre og deres babyer. Alt for meget vigtig amning går tabt pga. for mangelfuld vejledning. Der er simpelthen ikke tid og ressourcer til det i dag, og det er bare ikke i orden.UDTALELSER

“1000 tak fordi jeg måtte ringe til dig, da jeg var allermest forvirret og frustreret over amningen. Jeg er SÅ glad for, at jeg fik det gjort.  Tak fordi du står til rådighed og sikke en service, som jeg kun kan anbefale til andre. Så til jer derude som finder amningen mere eller mindre svær – ring til Louise!!! Det kan virke lidt grænseoverskridende at skulle fatte knoglen men GØR DET, inden det er for sent.  Tak fordi du stadig hjælper.

– Simone